Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye h teherbe estem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye h teherbe estem?

Figyelt kérdés
Az utolsó hétben vagyok és elfelejtettem bevenni kedden, szerdán bevettem, de csak egy szemet. És nem vettem be csütörtökön meg pénteken se. Szóval így kimaradt 3 szem. Pénteken viszont volt szexuális együttlét. Szerintetek?
2011. máj. 28. 13:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Miért nem vetted be?

Amúgy 3 szemet kihagytál, kérdés, hogy a ciklusodban hol voltál, stb.

2011. máj. 28. 13:14
 2/14 anonim ***** válasza:
Ja, meg mióta szeded a tabit, ilyesmit légyszi írj le:)
2011. máj. 28. 13:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Több mint 1 éve szedem. Elkezdtem az alergia gyógyszerem szedni. Nem akartam összekutyulni. Este szedem mind kettőt. Már beállítottam a telomat h később is jelezzen.
2011. máj. 28. 13:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Hétfőig kell szednem és 7 nap szünet. Tehát az utolsó pár szemnél tartok.
2011. máj. 28. 13:19
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy baj lenne.

Szedd rendesen a fogamzásgátlót és nem lesz baj, de többször azért ne csinálj ilyet:)

2011. máj. 28. 13:21
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lesz baj, mivel utolsó pár szemnél volt, de tényleg inkább figyelj oda legközelebb. Egyébként nyugodtan beszedheted egyszerre is az allergiagyógyszert meg a tabit.

Azért ha késik vagy gyengébben jön meg, vegyél egy tesztet.

23/L

2011. máj. 28. 13:28
 7/14 anonim ***** válasza:
szerintem a foggátlót nem véletlenül kell mindig pontosan bevenni... és olyan nincs, hogy a ciklusodnak egyik részén nagyobb az esélye, vagy kisebb, mivel a mostani fogamzásgátlóknak már minden szemben ugyanaz a hatóanyaguk van, ergo két része van a ciklusodnak, amikor szeded és amikor nem. ha kihagyod, akkor felborul a rendszer. szóval szerintem máskor kezeld a dolgot ésszel, meg érettebben... az allergiagyógyszer semmilyen hatással nincs rá.
2011. máj. 28. 13:50
 8/14 anonim ***** válasza:

"mivel a mostani fogamzásgátlóknak már minden szemben ugyanaz a hatóanyaguk van"

Ez nagy tévedés. Nem csak egyfázisú tabletták léteznek.

2011. máj. 28. 14:58
 9/14 anonim ***** válasza:
ebben igazad van, de gondolom ő egyfázisút szed. manapság már az emberek nagy százaléka azt szed.
2011. máj. 28. 15:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Aztán miből gondolod? Én nem látok sehol erre való utalást. És pl. az én ismerőseim 95% háromfázisút szed. Ne okoskodj.
2011. máj. 28. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!