Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek, teherbe estem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, teherbe estem szerintetek?

Figyelt kérdés

Na szóval ugy volt ez az egész.. hogy voltam a barátomnál.. aztán nem feküdtünk le

.. de ő elment.. volt egysmás dolog..:P aztán miután elment, megtörölte zsepivel meg minden.. és utánna pedig

megujjazott.:/ de ez többször is előfordult.. kb 6nap alatt.:( ez Április 29.e fele történhetett..:/ és nkm pont

az előtt volt meg..:( most pedig már Júni. 4 wan és még mindig nem jött meg.:/ pedig már 25.e fele megszokott.:S

vagy hogyha nem akkor elsejétől kb 6.áig megszokott, még nem állt be rendesen.:| Ugyhogy most parázok.. kérlek segítsetek, mit tegyek/tehetnék? Szerintetek terhes vagyok, v esetleg lennének már tünetek?:(.:( (16/L)

2011. jún. 4. 23:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

igen, terhes vagy.

de nem biztos...

2011. jún. 4. 23:28
 2/28 A kérdező kommentje:
.. =/
2011. jún. 4. 23:30
 3/28 anonim válasza:

:DDD

Ajj, komolyan, beszélgess már a szüleiddel vagy valakivel, aki felvilágosít mielőtt bármit is kezdetek egymással. Csoda, hogy még nem tettél semmi kárt a srácban. Remélem, nem vagytok mindketten ennyire istentelenül sötétek.

2011. jún. 4. 23:30
 4/28 A kérdező kommentje:
ajj.. gondolom h ennyitől nem lehetek terhes?:| de akk miért pont most késik?:|
2011. jún. 4. 23:32
 5/28 anonim ***** válasza:
nem hinném h terhes vagy nagyon kicsi rá az esélye vegyél tesztet menj el nőgyógyászhoz és ne stufold fel magad mert akk bemeséled magadnak és azt hiszed h terhes vagy miközbe meg nem!:)
2011. jún. 4. 23:33
 6/28 A kérdező kommentje:
az első mondat nem kérdés.*
2011. jún. 4. 23:33
 7/28 A kérdező kommentje:
uccsó válaszadó.: köszönöm szépen. (: remélem nincs semmi bay.:$
2011. jún. 4. 23:34
 8/28 anonim ***** válasza:
Ennyitől nem esel teherbe. Ne parázz.
2011. jún. 4. 23:37
 9/28 A kérdező kommentje:
ííí..:| hát köszönöm.. de akk miért késik?:| pont most?:(
2011. jún. 4. 23:38
 10/28 anonim ***** válasza:
60%
23:33 mas vagyok ha jól tudom a spermium a levegővel érintkezve csak 10 másodpercig él de ebben nem vagyok biztos meg aki azt mondja h egy csep is elég az téved sokan vannak akik gyereket akarnak és hónapok óta se sikerül nekik !
2011. jún. 4. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!