Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a menstruációm 14. ,15....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a menstruációm 14. ,15. vagy 16. napján (nem tudom pontosan, mert kissé rendszertelen a menszeszem) feküdtem le a barátommal de kiszakadt az óvszer és a barátom belém élvezett elképzelhető, hogy teherbe estem? Késik a menszeszem.

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 12:47
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2011. máj. 27. 13:24
 12/36 anonim válasza:
100%
Ha bevetted az esemény utánit, akkor nem lehetsz terhes! Drukkolok hogy ne legyen baj! Majd ird meg hogy mit mondott a doki!
2011. máj. 27. 13:51
 13/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm bár most tiszta ideg vagyok, jövő hét utánra kaptam időpontot, majd megírom mi volt...
2011. máj. 27. 17:20
 14/36 anonim válasza:
Fuu probálj meg ne gondolni erre az egészre, tereld el valamivel a figyelmedet. Várom a válaszodat!
2011. máj. 28. 15:31
 15/36 A kérdező kommentje:
A másik teszt is pozitívat mutatott bár számomra is hihetetlen az egész, de jól esik, hogy mellettem állnak a barátaim és a szüleim is. A nőgyógyász után majd jelentkezem, köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 28. 20:22
 16/36 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok. Én haluztam már oda halvány csíkot... Láttam már pozitív terhességi tesztet. Azon a csík olyan erős volt hogy csak csuda. Túlvagyok pár teszten, negatívak lettek, de egyik másiknál én láttam egy halvány csíkot. De csak bizonyos megvilágításnál:D Az nem ér:) Utána vettem másik tesztet pár napra rá, mire használni akartam megjött:) Nekem rendszeresen eljátssza hogy késik:) Tizenéves koromban volt dolgom esemény utánival, utána még legalább két hétig nem menstruáltam. Úgyhogy nyugodtság legyen egyelőre:)
2011. máj. 30. 20:09
 17/36 A kérdező kommentje:
Örülnék neki, ha az én tesztem is negatív lenne, én ha tehetném ink látnám negatívnak, a baj az, hogy már a harmadik is pozitív lett. A menstruációm pedig már 4 napja késik.
2011. máj. 30. 20:17
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Halvány, vagy erős a csík?

Melyik esemény utánit szedted?

Mennyi idővel vetted be a baleset után?

Sajnálom, hogy így alakult, pedig védekeztetek is

2011. máj. 31. 12:58
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha időben vetted be az esemény utánit, akkor nem vagy terhes. Pont a beágyazódást akadályozza meg az esemény utáni, mert lelöki a méhnyálkahártyádat, így ha meg is termékenyült a petesejt, nem tud mibe beágyazódni. Heteket is késhet a bevétel után a menszid, szóval ez a 4 nap késés még nem para. Ha jövőhét utánra kaptál időpontot, akkor addig csinálj még pár tesztet, szerintem nem lehetsz terhes.
2011. máj. 31. 12:59
 20/36 A kérdező kommentje:

A barátom patikus ismerősei szerint is hatnia kellett volna, de sztem a tesztek elég egyértelműek. Escapelle tablettát vettem be pont 24 órára az eset után.

[link]

Iszonyatos lelki trauma ez az egész, nem tudom végig tudom-e csinálni.

2011. máj. 31. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!