Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes-e lehetek akkor, hogyha fogamzásgátlót szedek, de egyszer elfelejtettem bevenni? Szeretkezés után vettünk 72 órás tabit is. De mégis késik! Utánna még szeretkeztünk óvszer nélkül.
Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 19:25
1/5 anonim válasza:
Ha szedted folyamatosan tovább a gyógyszert, akkor nem lehetsz. Valószínűleg azért késik, mert egy jó kis hormonbombát adtál a szervezetednek, ez pedig biztosan nem tett jót neki. Legközelebb, ha elfelejted bevenni, inkább konzultálj egy nőgyógyásszal, mert ebből még baj lehet.
2/5 anonim válasza:
Hát, neked aztán erősek az idegeid. Én sík ideg lennék, ha elfelejtem bevenni és utána együtt lennék a párommal. Később tuti nem próbálkoznék gumi nélkül, de te tudod. Vagy nem.
3/5 anonim válasza:
Attól is függ, hányadik szemet felejtetted el bevenni. Nézd meg, mit ír a tájékoztató, az enyém pl. azt írja, hogy utána még egy hétig gumit kell használni. Ha nem úgy csináltad, ahogy le van írva a tájékoztatóban, akkor nem lehetsz sajnos teljesen nyugodt...
4/5 anonim válasza:
ha vettél be 72 órás tabit attól én úgytudom h nemszokott késni, inkább azvan h néha vérezget, pont a nagydózisú hormontól.
azviszont butaság volt h utána még szeretkeztetek óvszer nélkül. ettől akár terhes is lehetsz igen, de olvasd el a tabid tájékoztatóját, oda lelesz írva h mivan akkor ha nemvettél be egyett, h kell e kiegészító védelmet használni
5/5 anonim válasza:
Hát szerintem eleve butaság volt a 72 órás, mert eleve fog. gátlót szedsz, aztán meg még plusszba beveszel egy jó nagy adag hormont, hát ne is csodálkozz, ha összezavarodik a szervezeted és nem jön meg! Elég lett volna 1 hétig gumival védekeznetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!