Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire esélyes, hogy terhes vagyok? :S
Fogamzásgátlót szedek már jó ideje, rendesen szedtem mindig, de a múlt héten pont a szünet után(csütörtökön) nem vettem be. Így Pénteken vettem be kettőt. Kedden voltam együtt a barátommal, nem védekeztünk és belém is ment el.
Elolvastam a tájékoztatót, és azt írta, hogy az első héten kell valamilyen másik védekezési módszert is alkalmazni..
Szerintetek?
Állj le a bogyóval, csak ártasz vele a magzatnak.
És gartulálok, anyuka!
Na jó persze, ez nem teljesen biztos... De ha olvastad is, miért nem tudtatok felhúzni egy óvszert, most őszintén...?
Van rá esély, hogy terhes vagy. Ez nem játék...
Hát a helyedben egy 72 órás tablettával kezdeném..
Egyébként meg ha kimarad az egyik nap,nem szabad bevenni kettőt másnap.Nem fogja pótolni..
Megvagytok őrülve? 72 órásat TILOS fogamzásgátlóra bevenni. Mivel szedi a fogamzásgátlót, normális orvos fel se írná a 72 órásat.
Kérdező: igen, van esélye, az aktustól számítva két hét múlva csinálj egy tesztet és kiderül, mást nem tehetsz, változtatni már nem tudsz.
Legközelebb meg legalább már tudod.
Igen tudom, nagyon hülye voltam :((
Egyébként még menstruáltam amikor bevettem az elsőt.
És ez már az 5. nap volt, azóta rendesen szedem.. Fel fogom hívni a nőgyógyászomat akkor azt hiszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!