Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szed valaki DIANE 35-öt? Mi a véleménye róla?
Én szedtem kb 2 évig, de nekem nem a bőröm miatt írták fel, hanem fogamzásgátlásra.
Teherbe nem estem, a bőröm is szebb lett.
Azóta már mást szedek.
4 éve meg 5 éve szeditek? A ti dokitok normális? Atyavilág.
Fél-max egy évnél tovább nem lehet szedni, mert baromi erős hormongyógyszer. Egyébként is csak indokolt esetben lehet felírni.
Ha vki ilyen sokáig szedi, baromi jó esélye van rá, hogy nem indul újra a peteérése.
Persze amíg szedi az ember biztos jó, de utána?
Ezen felül sorvasztja a méh nyálkahártyáját is:
"A legelső tabletta amit 2 évvel ezelőtt szedtem a Diane 35 volt, amivel elégedett is voltam mert az arcbőrömet is közben rendbe tette. Most a Triodena tablettát szedem, és szeretném tudni, hogy visszaválthatok-e a Diane 35-re mindenféle probléma nélkül.
Válasz:
A Triodena egy megbízható, igazi fogamzásgátló, a Dianénak tulajdonképpen csak "mellékhatása" a fogamzásgátlás: ő elsősorban férfihormon ellenes szer: ezért jó pattanásos, szőrös bőrre.
A Triodena jól megőrzi a méhnyálkahártyát egy későbbi terhességre, a Diane sorvasztja.
Dr. Nagy László "
Itt pedig egy nő,aki pórul járt vele:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!