Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szed valaki DIANE 35-öt? Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szed valaki DIANE 35-öt? Mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:
én igen,a problémás bőrömre kaptam.ez nem fogamzásgátló,csak az a mellékhatása.én ezt szedem már 4 éve,és megbízható fogamzásgátlás terén is.Nem utolsó sorban sokkal szebb lett a bőröm is!
2011. máj. 22. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
én már lassan 5 éve szedem. Nekem elsősorban fogamzásgátlóként írta fel a doki, de azért pont ezt, mert a szőrömet túl sűrűnek és sötétnek találtam. Mióta szedem ritkult a szőröm, pattanásom évente max. egyszer van. Mint fogamzásgátló, úgy is csak jót tudok róla mondani. Talán az egyetlen egy probléma, hogy nem tudok fogyni mióta szedem. (NEM ETTŐL HÍZTAM) Lehet hogy nem ez a hunyó benne, ez csak egy tipp.
2011. máj. 22. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem én szedtem, egyik ismerősöm. Úgy tudom h 1 1,5 évig ajánlatos szedni csak, nem igazi fogamzásgátló. Problémás bőrre van.
2011. máj. 22. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Én szedtem kb 2 évig, de nekem nem a bőröm miatt írták fel, hanem fogamzásgátlásra.

Teherbe nem estem, a bőröm is szebb lett.

Azóta már mást szedek.

2011. máj. 22. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:
12:09 vagyok: azért szedek mást, mert a doki mondta, hogy nem szabad sokáig használni.
2011. máj. 22. 12:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, nem 09, hanem 19 percet kellett volna írnom... Mindegy. :D
2011. máj. 22. 12:20
 7/9 anonim ***** válasza:

4 éve meg 5 éve szeditek? A ti dokitok normális? Atyavilág.

Fél-max egy évnél tovább nem lehet szedni, mert baromi erős hormongyógyszer. Egyébként is csak indokolt esetben lehet felírni.

Ha vki ilyen sokáig szedi, baromi jó esélye van rá, hogy nem indul újra a peteérése.

Persze amíg szedi az ember biztos jó, de utána?

2011. máj. 22. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezen felül sorvasztja a méh nyálkahártyáját is:

"A legelső tabletta amit 2 évvel ezelőtt szedtem a Diane 35 volt, amivel elégedett is voltam mert az arcbőrömet is közben rendbe tette. Most a Triodena tablettát szedem, és szeretném tudni, hogy visszaválthatok-e a Diane 35-re mindenféle probléma nélkül.

Válasz:

A Triodena egy megbízható, igazi fogamzásgátló, a Dianénak tulajdonképpen csak "mellékhatása" a fogamzásgátlás: ő elsősorban férfihormon ellenes szer: ezért jó pattanásos, szőrös bőrre.

A Triodena jól megőrzi a méhnyálkahártyát egy későbbi terhességre, a Diane sorvasztja.

Dr. Nagy László "

Itt pedig egy nő,aki pórul járt vele:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2011. máj. 22. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:
A Diane egy hormonbomba, csak kúraszerűen alkalmazható maximum fél évig. Ennél hosszabb szedésnél májkárosodás léphet fel, illetve az sem biztos, hogy újraindul a peteérés. Abbahagyás után is nagyon durva tapasztalatok vannak, főleg ha valaki sokáig használta ezt. 4-5 évig szedni...te atyaúristen... Visszaadatnám az ilyen dokival a diplomáját, aki eddig felírta... Vagy lehet magának akar jót, mert majd arra a kezelésre is valszeg hozzá fogsz járni, amikor majd a hormonrendszered próbálják úgy-ahogy helyrepofozni...
2011. máj. 23. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!