Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diane 35. Mikorra várható az eredmény?
Figyelt kérdés
7.napja szedem ezt a fog.gátlót, ez életem első gyógyszere. A menzeszem első napjától szedem. Az orvosom írta fel fél évre, bizonyos hormonális gondok miatt(csinált labort stb). Kb 3-4 napja észrevettem, h a mellem feszül, mintha nőne. Ez normális, ugye? Fogok hízni a gyógyszertől? Eddig nem vettem észre, h nagyobb étvágyam lenne tőle...., és nem is híztam ebben az egy hétben. Hányadik naptól leszek védett? Igaz, h már a 14. naptól is az vagyok? Mennyi idő után látszódik a bőr tisztulása?2011. szept. 15. 13:17
1/4 anonim válasza:
Nekem is feszült a mellem tőle és váladékozott is. Két hét alatt elmúlt. Én nem bőrproblémára, vagy hormonra kaptam, hanem csak úgy, ezt írta fel a doki. Gyönyörű volt az bőrőm tőle, de előtte sem voltam igazán pattanásos. Kb az első hónap után már látható a dolog, de ez nyilván helyzet függő. A harmadik év után megkérdeztem, miután rá volt írva, hogy fél évig lehet szedni, hogy biztos jó ötlet ez így? Azt mondta: "Persze, már kutatások igazolják, hogy tovább is lehet." A negyedik év után kórházba kerültem epilepsziás rohammal. Nem biztos, hogy ettől volt, de utána papírt kellett vigyek neki a kórházból, hogy egyáltalán szedhetek fogamzásgátlót. Természetesen akkor már másfajtát írt fel. Azóta pattanásos a bőrőm, pedig sosem volt az. Most már csak szeborreás de nemrég még csúnya, gyulladt aknék díszítették a fejemet, sokszor a hátamat is. Immáron 5 éve küzdök a problémával de semmitől sem hajlandó teljesen megjavulni. Mindenfajta fogamzásgátlóval leálltam és soha többé!!! Erre majd te is figyelj, ne hagyd, hogy tönkretegyenek, mert a dokiknak mindegy, nem nekik kell beszedniük. Természetesen nőgyógyászt váltottam.
2/4 anonim válasza:
Annyit még hozzáfűznék, hogy amíg szedtem 15 kilót híztam. Nyilván nem magától a gyógyszertől, hanem az evéstől. Persze ez elkerülhető, ha jobban odafigyelsz. Én már leadtam a pluszt. Önuralom kérdése az egész. Csak először nem tűnik fel, hogy másfélszer annyit eszel mint előtte.
Nem ijesztgetni akartalak, csak szeretném ha tisztában lennél a kockázatokkal.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem elég kedves a nőgyógyászom és bízom benne. A mell akkor csak 2 hétig feszül/ "nő" meg, utána abba marad?
Am nekem már most mondta, h csak 6 hónapig szedem ezt, majd áttérünk egy alacsonyabb hormontartalmúra.
2011. szept. 15. 13:36
4/4 A kérdező kommentje:
Jha és mondta, h akármi gondom van, rögtön menjek vissza hozzá. Tehát ha már 3 kilót híztam, akkor rögtön lépek is hozzá. Lehet hiúnak gondoltok, de leadtam 13 kilót az elmúlt pár évben, most tetszem magamnak, bár ez a mellnövekedés is tetszik :D
2011. szept. 15. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!