Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leküzdeni a teherbeeséstől való rettegést? Hogyan lehet rávenni egy pasit, hogy benne legyen a felelősségtudat? Hogyan lehet higiéniára nevelni egy pasit?
Nagyon rányomja szexuális életünkre a bélyeget, hogy parázós vagyok. Nem tudom teljesen elengedni magam, mert folyton azon kattog az agyam, hogy mi van, ha baj lesz. Gumival védekezünk.
A másik problémám az, hogy úgy látom a párom egyáltalán nem érdekli a dolog, pedig szerintem a teherbeesés hatalmas felelősség és 2 ember kell hozzá. Úgy érzem, ha baj lenne, ő mosná kezeit és kibújna a felelősség alól. Lehet felelősségtudatot nevelni egy pasiba? Ő 24, én 23 vagyok.
Valahogy úgy érzem, abszolút érdektelen az egészségem számára. Arra is alig tudom rávenni, hogy mosson kezet, mielőtt mondjuk ujjazni kezd. Nagyon unom már, hogy szinte könyörögnöm kell neki és ilyenkor ki van akadva teljesen, duzzog, mert lusta megmosni a kezeit. Persze (számomra is) kellemetlen, hogy amikor beindultunk már és a bugyim felé kalandozik, akkor kell kizavarnom kezet mosni. Tudom hogy én is kicsit túlzásba viszem az aggódást, de egyszerűen félek, nehogy vmi betegséget elkapjak. Úgy gondolom, nagyon gyerekesen viselkedik. Próbáltam már sokszor elmagyarázni neki, milyen következményei lehetnek, ha piszkos kézzel turkál bennem. Hiába próbáltam elmagyarázni neki, hogy nekem a szexben a legfontosabb a higiénia és a biztonság, de úgy látom, nem akarja felfogni. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Sikerült megoldani a problémát?
23 éves vagyok, nem gyerek, viszont vele veszítettem el a szüzességem decemberben, szal elég kezdő vagyok a témában :)
Tudom baj, hogy túl sokat olvasgatok, amitől nagyon óvatossá válok. Ha kezet is mos, mielőtt egymásnak esünk, utána még a billentyűzetet ütögeti, a telefont, távirányítót nyomkodja..., szal nem épp bacimentes dolgokhoz ér hozzá. Aztán megy a sértődés, hogy újra elküldtem kezet mosni. Szerintem nem olyan nagy kérés ez az egészségem érdekében...Persze én vagyok a paranoiás...de inkább az legyek, mint csúnya nemi betegségeket szedjek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!