Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettámat? Mit csináljak?
a betegtájókaztatót köszönöm elolvastam. elsőre nem találtam benne semmit mert túl feldúlt voltam. ezért írtam ki a kérdést
aztán később kicsit megnyugodva átolvastam megint és ott azt írta h ha a 2. héten felejtem el bevenni, de az azt megelőző 7 napba pontosan bevettem akkor nem szükséges kiegészítő védekezés. viszont a kimaradt szemet akkor is pótolni kell ha 2 szemet veszek be akkor is.
a 9. szem pedig már erősen a 2. hét. akkor most minden oké ugye ? (már bevettem a kimaradtat is és a mait is)
Bocs, csak a többségből indultam ki. Mert ezen az oldalon ezt szokták. Csesznek kiegészítő védekezést használni, aztán meg sír a szájuk.
Döntsd el, hogy hiszel-e a tájékoztatónak vagy sem, és aszerint cselekedj. Mi aztán mondhatjuk, hogy mit csinálj, de nekünk tök mindegy, hogy teherbe esel-e vagy sem, nem a mi gondunk.
Így tedd azt, amit jónak látsz, de utána ne írjál ki kérdést arról, hogy teherbe eshettél-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!