Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzás gátló mellett biztos a teszt?
Figyelt kérdés
sza 9hója szedek tablettát és oylan furcsa érzésem van ,szeretnék tesztet csinálni ,biztos h kimutatja h terhes vagyok vagy csak a terhességi hormont fogja?tudom sokszor volt ilyen kérdés de nem találtam értelmeset ....2011. máj. 13. 19:32
1/5 anonim válasza:
Szia!
A terhesség során hcg termelődik a szervezetedben. A terhességi teszt a vizeletedben lévő hcg-szint alapján mutat egy, vagy két csíkot:)
A fogamzásgátlóban nincs hcg hormon, így azt nem mutatja ki.
2/5 A kérdező kommentje:
örök hálám neked !! nagyon szeretlek!!!!! remélem biztosra tudod!!! millió csók!!!!
2011. máj. 13. 19:53
3/5 anonim válasza:
Igazán nagyon szívesen!:)
Gyógyszertári asszisztensnek tanultam, most vizsgázok. Biztosan tudom:):)
4/5 A kérdező kommentje:
most már csak reménykedem h egy csíkos lesz a teszt :S nem lenne még jó egy gyerek ...
2011. máj. 13. 20:00
5/5 anonim válasza:
Kimutatni ki fogja, de csak akkor, ha már eltelt legalább 2 hét a teherbeesős aktus óta (kell idő a beágyazódáshoz).
De jó taktika lehet az is, hogy elméletileg beáll a ciklusod a gyógyszertől és ha nagyon kimarad, akkor gondolni csak erre. Bár ártani nem árt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!