Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzás után mennyi idő kell a terhességi teszt használatához?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt a barátommal és körülbelül 2 hete feküdtünk le elösször egymással. Első alkalommal elszakadt a gumi, de nem bennem ment el, csak későn vettük észre, második alkalommal pedig megszakítással csináltuk. Másfél hete késik és szeretnék venni egy terhességi tesztet de nemtudom mennyi idő után mutatja ki az eredményt biztosan.2010. máj. 13. 12:36
2/15 anonim válasza:
9 hónap múlva biztos lehetsz az eredményben. Vagy lesz gyereked, vagy nem.
3/15 anonim válasza:
Ha már másfél hete késik, akkor nyugodtan csinálj tesztet. Ha terhes vagy, akkor kimutatja.
4/15 anonim válasza:
2 hét után kimutatja. De miért csináltátok megszakítással?
5/15 A kérdező kommentje:
azt kihagytam, hogy az hogy másfél hete késik nálam nemnagyon jelent semmit. Nagyon rendszertelen a menstruációm volt olyan is, hogy fél évet késett. Mostanság 1-2 hetet szokott, de ienkor azér bennem van a para rendesen. Jah és ha ez számít 17 éves vagyok.
2010. máj. 13. 12:43
6/15 A kérdező kommentje:
azért mert a gumi olyan szar... folyton lejön meg sok vele probléma... de igazábol most szeretnék menni nőgyógyászhoz fogamzásgátlót iratni csak hát ahoz ugye várnom kell amig megjön. :S
2010. máj. 13. 12:45
7/15 anonim válasza:
"olyan szar". Egy abortusz szerinted jobb?...
Több éve gumit használok, de sem én, sem a párom nem érzi úgy, hogy annyira szörnyű lenne.
Ha meg úgyis tablettát akarsz íratni, azt a pár alkalmat nem bírtátok volna ki? Ne haragudj, de csak gratulálni tudok.
Mellékesen ha van, hogy fél évre kimarad a menzeszed, akkor talán már előbb is nőgyógyászhoz kellett volna fordulni. Ez lehet hormonprobléma is.
8/15 anonim válasza:
Ha elmész nőgyógyászhoz fogamzásgátlót íratni, ő is meg tudja nézni, hogy terhes vagy-e.
Amúgy a gumi nem csúszik le, ha olyat vesztek, amilyen kell nektek.
9/15 A kérdező kommentje:
úgy hallottam, hogy a nőgyógyász is csak 23 nap után tudja megállapítani, akkor ez nemigaz?
2010. máj. 13. 12:54
10/15 anonim válasza:
Szerintem nőgyógyász még nem látja. Egy teszt kb 800 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!