Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzás után mennyi idő kell a terhességi teszt használatához?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt a barátommal és körülbelül 2 hete feküdtünk le elösször egymással. Első alkalommal elszakadt a gumi, de nem bennem ment el, csak későn vettük észre, második alkalommal pedig megszakítással csináltuk. Másfél hete késik és szeretnék venni egy terhességi tesztet de nemtudom mennyi idő után mutatja ki az eredményt biztosan.2010. máj. 13. 12:36
11/15 anonim válasza:
bocs a bunkó kérdésért: mi a sz@rra vártál ennyi ideig???
12/15 A kérdező kommentje:
egyrészt nemtudtam h. mennyi időnek kell eltelnie, hogy biztosan kimutatja a teszt az eredményt mert sokmindent hallottam róla. Másrészt mint említettem mindig késik minimum 1 hetet, hát reménykedtem hogy mostis ez a helyzet de már kezdek fosni. :S
2010. máj. 13. 13:12
13/15 anonim válasza:
de figyelj már, bakker, ha én necces szituba kerülök, nem várok, hogy megjön-e, hanem elrohanok egy 72 órásért!! egyébként meg védekezni nem ciki...
14/15 anonim válasza:
Ha két hete feküdtetek le, akkor már mutathat eredményt. Ha negatívde nem jön meg egy héten belül, újabb teszt, ha az is nega és mégm indíg késik akkor doki.
15/15 anonim válasza:
tesztelsz és időt kérsz az orvoshoz. akár poz. akár neg. orvos az kell, ha mást nem a tabletta felíratása miatt. az a menszruációhoz igazítva kell ugyanis szedni. a menzeszed rendszertelen, a gyógyszer helyre hozza majd. mellesleg ha vizsgál is az orvos, akkor pont nem jó, ha éppen megvan...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!