Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet -e valamiből sejteni az...

Lehet -e valamiből sejteni az esedékes menszi előtt, hogy fogamzás történt? Van -e valami más teszt, a terhességi teszten kivül, ami hamarabb kimutatna valamit. Vagy esetleg valami tüneti észlelés?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ovutesztet szokták jóstesztként használni. T
2009. aug. 25. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem annyi volt,hogy semmi tunetet nem ereztem menszi elott par nappal ,amiket szoktam.(nem gorcsoltem,nem fajtak a melleim,nem vizesedtem,nem fuvodtam fel),szoval nekem ezek voltak a tunetek,hogy nincs tunet. :)
2009. aug. 25. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Sejteni lehet, de biztosat tudni nem.
2009. aug. 25. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok, a válasz felét valahogy levarázsoltam :)

Tünetek nem mindenkinél vannak. Nekem pont volt, a nemvárt előtt 3 nappal hányinger, mellfájás.

2009. aug. 25. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:

a mensi előtt már nem nagyon van erre teszt, csak utána. érezheted úgy, hogy meg fog jönni, aztán mégsem. Vagy esetleg undorodhatsz bizonyos szagoktól. De szerintem ilyenkor hajlamos az ember bebeszélni magának dolgokat, a tesz a biztos (ha közeledsz a mensi várt időpontjához, akkor úgyis hamarosan tesztelsz, sok sikert!

13 hónapos kisfiú anyukája

2009. aug. 25. 13:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat. Csak reménykedni tudok , majd ugyis kiderül nemsokára.
2009. aug. 25. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!