Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor az orvosnak van igaza vagy a szervezetemnek?
Figyelt kérdés
Hát az a helyzet hogy jangee tablettát szedem 8hónapja és felszaladt rám egy öt kiló,ráadásul narancsbörös lett a combom ami nagyon zavar.:S el is mentem orvoshoz hogy kérjek egy másik gyógszert mire az orvos kijelentette hogy ez egy alacsony hormontartalmu tabi éshogy ettöl nemszoktak hízni ja és még azt is hozátette hogy rajtam elfér az a pár kiló..nagyon kedves mondhatom attól mertmég vékony lány vagyok nemszeretnék meghízni.:S
Szerintetek mennyek másik dokihoz hátha ö megérti a problémám vagy igaza lehet a dokinak hogy ettöl nemhizhattam meg.?
kérlek segítsetek ,egy tanácstalan lány
2011. máj. 9. 19:48
1/8 anonim válasza:
elmehetsz vele másik orvoshoz
nem vesztesz sokat, csak időt
2/8 anonim válasza:
Ha nem hiszel ennek az orvosnak, menjél màsikhoz, de miért mondta volna, ha nem ùgy lenne.
3/8 anonim válasza:
Az orvosnak igaza volt. Csak te túlreagálod a súlyod miatt:S Félsz, hogy 1 kg felszedel.
4/8 napietus válasza:
elmehetsz másik orvoshoz is, de tényleg nem valószínű, hogy a tablettától híztál. ha mégis, az sem tragédia, mozogj többet, és le fog menni.
5/8 anonim válasza:
A tabik okozhatnak hízást. Viszont közel sem biztos, hogy a tablettaváltás megoldja. Menj el másik dokihoz.
6/8 anonim válasza:
én másmilyen tabit szedtem ,felszedtem miatta pár kilót és nagyon zavart és ez még jó pár barátnőmmel így volt sajna hiába alacsony a hormontartalma attól még hízhatsz tőle,én abbahagytam a gyógyszert. nem lehet h hormonzavarra hajlamos vagy mert akkor tuti attól híztál.
7/8 anonim válasza:
igazuk van az előzőknek de azért az is igaz h egy orvos ne mondjon már ilyent...
8/8 anonim válasza:
az a kicsi hormon is számít.Engem 2 orvos is meggyőzőtt két legerősebb és nem túl korszerű gyógyszerről annó,hogy alacsony hormontartalmú.Elmentem évek múlva egy másik orvoshoz és közölte,hogy nagyon erős gyógyszereket kaptam.Ő felírt alacsonyabb hormonos yasminelle-t és még csak rosszabb lett.Én már senkinek sem hiszek.Mindenki tapasztalja a saját bőrén a mellékhatásokat,amik lehetnek igenis valósak.Menj másikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!