Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hüvelygyűrű használata előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelygyűrű használata előtt meg kell vizsgálnia egy orvosnak?

Figyelt kérdés
Rákszűrést is csinál? Csak ő írhatja fel a receptet a hüvelygyűrűre? Mennyi idő alatt hat? :)
2011. szept. 13. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak doki írhatja fel, mint minden fog.gátlót...

Nagyon praktikus, ajánlom... És nem gáz, ha időnként lát a doki, szal ne parázz:)

2011. szept. 13. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
18%
FElhúzza a farkára és az egészet jól berakja neked.
2011. szept. 13. 14:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes kommentet:) a másik pedig ássa el magát, egész nyugodtan ;)))
2011. szept. 13. 15:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a menstruációd első napjától használod, akkor azonnal hat, ha a 2-5.-től, akkor egy hétig van szükség kiegészítő védekezésre.
2011. szept. 13. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, orvos írja fel és megvizsgál előtte.Nekem egyik barátosném használta, de abbahygat mert össze vissza jött meg neki meg állandóan gombás fertőzése volt.Az én nőgyógyászom sem ajánlotta a fertőzések miatt amit könnyebben megkapsz ha ilyet használsz.
2011. szept. 13. 20:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha tiszta kézzel helyezed fel, semmivel nem vagy kitéve több fertőzésnek , mint amúgy nprmál esetben...

EZ olyan, mint a tamponhasználat, alap a higiénia, meg pl,h a pasid is "tsizta" legyen.

Persze van, aki érzékenyebb minden fertőzésre, de az nem a hüvelygyűrű miatt alakul ki,az ilyen típus ránz egy WC deszkára és már elkapott vmit...

Én és barátnőim nagy része is ezt használja már egy ideje, különböző dokik írják fel, mind ajánlja...

Pl mert kisebb a hormontartalom, mivel helyileg hat...

2011. szept. 14. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok ismét: Nem vagyok diszleksziás, csak még reggel van és nem megy a gépelés...:)
2011. szept. 14. 09:17
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

tudom, hogy régi a kérdés, de írok rá választ, hátha valaki éppen most keres rá :)

igen, el kell menni orvoshoz, csinál rákszűrést, aztán vérvétel, utána felírják a receptet, beteszed, és ajánlott 1 hétig várni :)

2014. febr. 20. 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó jól írta.
2022. júl. 3. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.