Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan mondjam meg az orvosnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg az orvosnak, hogy másik gyógyszert szeretnék szedni?

Figyelt kérdés
Belarát szedek de már felszedtem 7 kilót mióta szedem. Át szeretnék váltani Yasminelle-re mert csak jót hallottam róla, emellett biztosan le tudnék fogyni. Próbáltam már egyszer az orvossal beszélni, de azt mondta jó lesz ez. De hát nem akarok többet hízni, sőt...ismét vékony szeretnék lenni mint voltam. Szerintetek ha megmondom neki hogy ezt írja fel mennyire fog hülyének nézni? :D
2009. szept. 26. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát ha ez miatt hülyének néz, akkor azt az orvost nem érdekli másnak a problémái... :S
2009. szept. 26. 20:41
 2/9 A kérdező kommentje:
3 hónap után kb 3 kilóval voltam több. Elkezdi azért van mert megkötötte a vizet, de ez az első 3 hónapban természetes. Mondom jó akkor várok...9 hónap után már 7 kilónál tartok és érzem hogy hízok folyamatosan...szeretném megállítani a hízást, mert nem vagyok vmi magas (158 cm), és már 53 kiló vagyok és 46ról indultam :( Jó lenne megint annyinak lenni... :(
2009. szept. 26. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hülyének semmiképp nem fog nézni. Az a kérdés hogy miért azt írta fel, miért ragaszkodik hozzá és a másik ellen mi a kifogás. Elvileg egy foggátló felírása úgy müködne, hogy több vizsgálat után írja föl. Talán valami oka is van.
2009. szept. 26. 20:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Arra gyanakszom, lehet, hogy támogatja az orvost az a cég, aki a Belarát gyártja vagy forgalmazza...nem tudom miért ragaszkodik ehhez. Amúgy tetszik a gyógyszer, csak ez a hízás nagyon zavar...és az a baj, hogy már nem csak engem :( családom is megjegyzi már jó sokszor, hogy vmit kezdenem kellene magammal...anyu nem is tudta, hogy gyógyszert szedek, így jött rá, hogy mi is a helyzet :D
2009. szept. 26. 20:57
 5/9 kolosszus22 ***** válasza:
Ebben lehet valami, sőt több mint valószínű, hogy támogatja az a bizonyos cég. Szerintem állj elé korrektül, hogy te bizony le akarod váltani a gyógyszert és kész!
2009. szept. 26. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
amúúúúúgy, a 46 kilóddal a sovány kategóriába tartoztál, a mostani 53 kilóddal vagy ideális, a magasságodhoz képest...
2009. szept. 26. 21:25
 7/9 A kérdező kommentje:
aszerint az index szerint lehet, de a kinézetem alapján nem :) másképp nem akarnék lefogyni...
2009. szept. 26. 21:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha az orvos emiatt hülyének néz,akkor keress másik orvost.Vagy ha nem akarsz másikat,akkor esetleg azt is mondhatod neki,hogy a gyógyszertől csökkent a szexuális vágyad,még akkor is,ha nem igaz,ugyse tudja meg.Azért már biztos felír másikat
2009. szept. 29. 14:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Tényleg, ez nem is jutott eszembe h ezt mondom... :) mindegy, végülis ma elmentem, megbeszéltük, hogy egy gyenge diétába kezdek és ha így is tovább hízok akkor váltunk. :)
2009. szept. 29. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!