Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esett már valaki teherbe mercilon szedése alatt?
Hát én már 2 éve szedem eddig nem volt semmi probléma!
Szerintem elmarad a vérzés...meg hányinger....hányás...
De miért kérdezed mi a baj???
Ha baj van csinálj tesztet!
Egy tesztet csinálhatnál a köv mensi idejében, vagyis a szünetben. Az én egyik ismerősöm emellett a gyógyszer mellett esett teherbe, onnan tudom, hogy sokat vigyáztam a kisfiára...
Sajnos minden tabi csak 99%-os.
Ha baba is van, vész nincs, mert alacsony hormontartalmúak ezek a tabik, károsodást nem okoz.
vérzés volt, csak kevesebb. innen lett neki fura. meg megnőttek a mellei. :)
remélem, minden rendben lesz!
Új válaszoló vagyok Ha most kezdted el szedni akkor nem tudod pontosan de azért kb tudod hogy hány nap szokott lenni pl: 4 vagy 5
Nekem mindig 5 napos...(mercilont szedek) én már biztos furcsállnám ha pl 3-4 lenne....de, nem az így nincs baj...
1 éve szedem...
Ha ennyire bizonytalan vagy.... Tesztet csinálj.
Nem feltétlenül, lányok!
Ezek gyenge vérzések ilyenkor! A baba még nagyon pici, és simán van olyan hely a nyálkahártyán, ami leválásnak indul! Az egész méhet nyálkahártya borítja, a baba abból ilyenkor 1-2 cm-t foglal el egy MAX, - petezsákkal együtt!!!
Ja, és azért indul leválásnak, mert az illető nyilván mitsemsejtően szedi tovább a fogigátlót!
Azoknál, akik nem szednek ilyet, ott is lehet mensi, -azt akkor a szervezet memóriájának hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!