Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Túl aggódás? Minden rendben lesz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl aggódás? Minden rendben lesz?

Figyelt kérdés

A naptármódszert nézve a barátommal a "kritikus" napok egyikén voltunk együtt. Óvszerrel védekeztünk, már a legelején felhúztuk. Az aktus után megnéztük, az biztos, hogy nem szakadt ki, viszont éreztünk rajta váladékot, ami valószínű, hogy az enyém. Soha nem szoktam ennyire ideges lenni, ezerszer átgondoltam hogy történhetett-e valami baleset, és mindig arra jutok hogy nem.. vagy csak magamat nyugtatom, de ilyen ideges még nem voltam. és még 1,5 hét, mire elvileg megjönne.. szerintetek lehet valami gond?

köszönöm a válaszokat

2011. máj. 2. 09:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ezentúl,ha esetleg nem szeretnél fogamzásgátlót szedni szexeljetek úgy,hogy a párod gumit húz,viszont mielőtt elmenne,kihúzza belőled a péniszét,és nem benned-vagyis a gumiban megy el,hanem máshova(has,száj,bármi).Ez azért így biztosabb megoldás.Vagy marad a fogamzásgátló,de annak szedése mellett se élvezzen beléd!Ez a tuti.23N.
2011. máj. 2. 11:34
 12/14 napietus ***** válasza:
"mielőtt elmenne,kihúzza belőled a péniszét,és nem benned-vagyis a gumiban megy el,hanem máshova(has,száj,bármi" ez szerintem nem így van, sokkal nagyobb eséllyel kerülhet így véletlenül spermium a hüvelybe, mint ha fent hagyná az óvszert, és kész. az ilyenekől van a gond, ha véletlenül elbénáznak valamit.
2011. máj. 2. 11:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló jól mondja. Ha nem akarsz hormont szedni, akkor marad az óvszer, de nem ilyen játszadozásokkal, hogy leveszem, és máshova megyek el! Ez mekkora hülyeség, ez így miért lenne biztosabb, mintha a cucc benn maradna a gumiban? Meg megnézem én azt a pasit, aki az élvezet előtt fél perccel még lehúzkodja magáról a gumit...
2011. máj. 2. 11:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Még nem is késik, már aggódom.. kívülről elég vicces lehet a dolog. próbálok megnyugodni és ezt az 1 hetet nyugiba kivárni. Köszönöm a válaszokat
2011. máj. 2. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!