Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl aggódás? Minden rendben lesz?
A naptármódszert nézve a barátommal a "kritikus" napok egyikén voltunk együtt. Óvszerrel védekeztünk, már a legelején felhúztuk. Az aktus után megnéztük, az biztos, hogy nem szakadt ki, viszont éreztünk rajta váladékot, ami valószínű, hogy az enyém. Soha nem szoktam ennyire ideges lenni, ezerszer átgondoltam hogy történhetett-e valami baleset, és mindig arra jutok hogy nem.. vagy csak magamat nyugtatom, de ilyen ideges még nem voltam. és még 1,5 hét, mire elvileg megjönne.. szerintetek lehet valami gond?
köszönöm a válaszokat
Kedves utolsó! nem igazán értem a válaszodat..
hogy érted, hogy 14 nappal utána?
Várjatok, ez most félreérthető!
Nem naptármódszerrel védekezek, azt csak utólag néztem meg. Csak hogy idegesítsem magam, vagy nem is tudom miért..
Így van :)
Tudjátok máskor ilyen helyzetben az idegesség jelei sem látszódnak, most meg már teljesen beképzelem magamnak a dolgokat. Meg olvastam, valaki az egyik kérdéshez azt írta hogy a gumi valami mikroszála ha elszakad azt észre sem venni, vagy mi.. na az ilyenek plusz okot adnak hogy ideges legyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!