Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisimano kérdése:
Egy ismerősömnél baráti összejövetelen véletlenül lehúztam a WCn a WC lehúzókát. Vajon bosszút fog állni?
Figyelt kérdés
Sose gyanakodott volna rám hogy én ilyet tennék vele, másokat gyanusítgatott eme bűntettel. A minap összeszedtem a bátorságomat és vicceskedve előadtam neki hogy énvoltam, de ő nagyot csalódott bennem. Félek hogy ha pl eltűnik a zuhanyrózsája akkormár rögtön engem fog gyanusítani:S:( Hidjétek el én tényleg nemtennék ilyet szándékosan!2011. ápr. 14. 01:55
1/8 anonim válasza:
A pisimano és a wc lehúzóka kontextusában én nem bízom az igazmondásodban a történtekkel kapcsolatban.
2/8 A kérdező kommentje:
hidd el szóról szóra így történt, mindegyik ide kiirt sztorim valódi :))
2011. ápr. 14. 02:05
3/8 anonim válasza:
Nem találkoztam még a többi sztoriddal, de egyre biztosabb vagyok abban, hogy nem hiszek az ártatlanságodban.
4/8 anonim válasza:
jah és biztos, hogy bosszút fog állni. szerintem készülj fel :)
5/8 anonim válasza:
Édes a sztori. LOL
Mikor nálam volt buli akkor voltak nagyobb károk is mint egy wc-lehúzó. Néha dühös is voltam érte, de harag azért nem volt. Egy héttel késöbb meg csak röhögtünk az egészen.
Attól függ milyen kapcsolatban vagytok. Ha jó baráti kapcsolatban vagytok nem hiszem hogy bosszút áll (én legalábbis nem nem tenném egy wc-lehúzóért). De ha amúgy sem felhőtlen a viszonyotok akkor könnyen előfordulhat.
6/8 anonim válasza:
Én elhiszem, de az ismerősöd, mint sértett, nem tudja ezt ilyen racionálisan végiggondolni. Elárulva érzi magát, és bizony alaposan meg kell dolgoznod a bizalmáért. Megértelek, mert én is hasonló helyzetbe keveredtem, mikor véletlen leoltottam egy lámpát. Mondanom sem kell, két hétig engesztelhettem. Sok szerencsét!
7/8 anonim válasza:
Pisimanó te olyan kérdéseket írsz ki,hogy beszarok.
8/8 A kérdező kommentje:
kössz a bókot spanom ;D
2012. ápr. 25. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!