Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen kérdéseket tehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kérdéseket tehetnek fel nekem a barátom szülei egy családi összejövetelen? 17/L

Figyelt kérdés
Párszor már találkoztam velük, viszont nem sokat beszéltünk. Meghívtak holnapra egy családi összejövetelre, és félek, hogy olyan kérdéseket is feltesznek, amelyekre esetlegesen nem a legmegfelelőbb választ tudom abban a pillanatban adni.
2011. márc. 12. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Mit tanulsz, mit dolgozol, mi lesze ha nagy leszel, hány pasid vol már, etc
2011. márc. 12. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
esetleg hogy voltál-e már tripperes :P
2011. márc. 12. 23:22
 3/9 anonim ***** válasza:
kb olyan mint egy szóbeli felvételi ,szívatós (mondjuk én fiú vagyok ,és lány szüleinél tapasztaltam ezt )
2011. márc. 12. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
voltál-e már darukezelő? láttál-e már kakukkos órát? kezeltél-e már rotációs kapát? stb .. csak az alapok
2011. márc. 12. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Biztos jön 1-2 keresztkérdés amivel felmérik h menynire vagy hüseges tipus, mennyire vagy okos, mik a terveid stb
2011. márc. 12. 23:27
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

haverom szülei a "csúcsok"

ott a szokásos 1. kérdés"Ugye nem vagy zsidó?"

nemleges válasz esetén a 2.kérdés"Ugye vonóval sincs benned semennyi?"újabb nemleges válasz esetén behozzák a konyhából a sütiket

2011. márc. 12. 23:30
 7/9 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:30

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2011. márc. 13. 06:21
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem megkérdezik hogy elmagyaráznád-e a relativitás elméletet :)
2011. márc. 13. 06:57
 9/9 anonim ***** válasza:
23:30 as:D ez nagyon nagy:D
2011. márc. 13. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!