Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy ismerősömnél baráti...

Pisimano kérdése:

Egy ismerősömnél baráti összejövetelen véletlenül lehúztam a WCn a WC lehúzókát. Vajon bosszút fog állni?

Figyelt kérdés
Sose gyanakodott volna rám hogy én ilyet tennék vele, másokat gyanusítgatott eme bűntettel. A minap összeszedtem a bátorságomat és vicceskedve előadtam neki hogy énvoltam, de ő nagyot csalódott bennem. Félek hogy ha pl eltűnik a zuhanyrózsája akkormár rögtön engem fog gyanusítani:S:( Hidjétek el én tényleg nemtennék ilyet szándékosan!
2011. márc. 16. 02:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem mondtad el akkor, szerintem ez nem olyan nagy bűn, előfordul véletlenül. De szerintem elég gyerekes lenne tőle, ha ennyi miatt már rögtön mindenért gyanúsítana. esetleg fizesd ki neki a pótlás árát.
2011. márc. 16. 03:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bérgyilkost fogad majd ellened az imádott vécélehúzóka elvesztése miatti gyászában.

Meg kéne írni brazil szappanoperának a sztorit.

2011. márc. 16. 03:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért nem mondtad el neki azonnal? Nem lenne ez az egész cirkusz, ha egyenes lettél volna.
2011. márc. 18. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Vegyél neki a boltban egy másik húzókát. Erre még nem gondoltál?

Vagy kölcsönözz búvárruhát, és merülj alá a budijában az eredetiért.

2011. márc. 19. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!