Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem olvassa el szinte senki a betegtájékoztatót?
Tök alap dolgokat kérdeznek meg minden nap, amikre a válasz mind ott rejlik a betegtájékoztatóban. Ha meg már tabit íratnak, miért nincs annyi eszük, hogy az orvosukat kérdezzék első körben?
Csak nekem magától értetődő, hogy:
1. bármi baj van, első, hogy a betegtájékoztatóban nézek utána, mit kell tennem, ha nincs válasz, akkor a dokim kérdezem.
2. ha már felíratok vmit, akkor az orvostól tájékozódom és a tájékoztatót is elolvasom
3. van annyi eszem, hogy beállítom az órámat, hogy pontosan szedjem a fog. gátlóm.
Ez egy rendkívül hasznos kérdés...
A válasz: Mert kb mindenki leszarja mi van beleírva.
A 16 éves lányoknak nem az a lényeg, hogy mi van leírva hanem az, hogy minnél többet kufircolhassanak gumi nélkül. És persze, hogy menők legyenek. Ez nagyon fontos.
25/f
mert egyszerűbb itt megkérdezni,mint előkeresni a betegtájékoztatót....
legalábbis valószínűleg ez a válasz a kérdésedre, én mindig minden gyógyszernek elolvasom a tájékoztatóját, mielőtt szedni kezdtem(persze csak ha még nem fújom kívülről, és még idegen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!