Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem olvassa el szinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem olvassa el szinte senki a betegtájékoztatót?

Figyelt kérdés

Tök alap dolgokat kérdeznek meg minden nap, amikre a válasz mind ott rejlik a betegtájékoztatóban. Ha meg már tabit íratnak, miért nincs annyi eszük, hogy az orvosukat kérdezzék első körben?

Csak nekem magától értetődő, hogy:

1. bármi baj van, első, hogy a betegtájékoztatóban nézek utána, mit kell tennem, ha nincs válasz, akkor a dokim kérdezem.

2. ha már felíratok vmit, akkor az orvostól tájékozódom és a tájékoztatót is elolvasom

3. van annyi eszem, hogy beállítom az órámat, hogy pontosan szedjem a fog. gátlóm.

2009. márc. 2. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember nem olyan,mint Te!:) Ilyen egyszerű.Ha már baj van könnyebb akkor kapkodni a fejünket ide-oda.
2009. márc. 2. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy rendkívül hasznos kérdés...

A válasz: Mert kb mindenki leszarja mi van beleírva.

A 16 éves lányoknak nem az a lényeg, hogy mi van leírva hanem az, hogy minnél többet kufircolhassanak gumi nélkül. És persze, hogy menők legyenek. Ez nagyon fontos.

25/f

2009. márc. 2. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

mert egyszerűbb itt megkérdezni,mint előkeresni a betegtájékoztatót....

legalábbis valószínűleg ez a válasz a kérdésedre, én mindig minden gyógyszernek elolvasom a tájékoztatóját, mielőtt szedni kezdtem(persze csak ha még nem fújom kívülről, és még idegen)

2009. márc. 2. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
mert felületesek és nem veszik észre, hogy baj se lenne, ha elolvasták volna
2009. márc. 2. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
ahaa, ahaa, és mit keres ez a szerelem kategóriában??
2009. márc. 2. 18:12
 6/7 A kérdező kommentje:
A fogamzásgátlás kategóriában van!Mivel elsősorban a fog.gátlókra gondoltam, ha nem lett volna egyértelmű.
2009. márc. 2. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
Ne gondold azt,hogy nem képesek elolvasni a tájékoztatót.Én is most kezdtem el szedni,és van olyan dolog ami nincs benne a betegtájékoztatóban.Igen tudom,kérdezzem meg az orvost,de gyorsabb ide írni és megkapni a választ mint kivárni amíg végre eljutok az orvosig,ugyanis nincs idő folyton oda rohangálni és órákat várni amíg bejutsz.Am pedig sokan azért nem kérdezik meg az orvost amikor felírja mert az hiszik,hogy a "Szent tájékoztatóban" mniden benne van.
2009. márc. 2. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!