Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este elfelejtettem bevenni Yasminelle fogamzásgátló tablettámat. Most mi a teendő? Betegtájékoztatót végigböngésztem 3x, de nem sikerült kivennem mit kellene tennem:S
Figyelt kérdés
Este 8kor szoktam szedni, ma reggel kb 8:10kor még gyorsan bekaptam, csütörtökön kell szednem az utolsó szemet, aztán szünet, akkor most szedjem tovább és kiegészitő védekezés, aztán majd következő levéltől újra hatni fog?2009. nov. 10. 08:28
1/6 anonim válasza:
Semmi gond!Pótoltad és kész!Ma este vedd be az enapit és így tovább.....Nem kell semmi féle kiegészítő védekezés:)
Szerintem,bár én nem ezt a fajtát szedtem de nem sok különbség van már a mai tabik között!
2/6 anonim válasza:
Hát ez érdekes hogy nem találtad meg a betegtájékoztatóban, mert még a gyógyszeres levél hátlapján is le van írva. Tényleg nem lesz semmi bajod, igaz hogy letelt a 12 óra de nem leszel terhes ez 99,99%.
3/6 anonim válasza:
a következő levélig védekezz ovszerrel.
4/6 anonim válasza:
Ott a betegtájékoztatóban, mit kell csinálni, ha a 3. héten történt. Olvasni csak tudsz már...Aki meg képtelen értelmezni egy világos betegtájékoztatót, ne szedjen gyógyszert. A piacon az egyik legrészletesebb betegtájékoztatóval rendelkezik a bogyód és képtelen vagy megtalálni az ide vonatkozó részt benne...Hát csak gratulálni tudok hozzá...
5/6 anonim válasza:
Sajnos ezek szerint funkcionális analfabéta vagy. Bár nem tudom, ezt minek írom le, mert úgysem tudod értelmezni.
6/6 anonim válasza:
k*rvára bele van írva hogy mit kell tenned, egyértelműn rajta van még a levélen is. nah azt tegyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!