Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan kell szedni a Laurina...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell szedni a Laurina fogamzásgátlót? (nem értem a betegtájékoztatót)

Figyelt kérdés
aki szedi: tapasztalatok?
2011. máj. 13. 17:09
 1/4 A kérdező kommentje:

azt írta, hogy : minden alkalommal, amikor új csomag laurinát kezd helyezze az első számu sárga tablettát a bal felső sarokba. A hét címke közül válassza azt, amely az Ön kezdő napjával indul. Ragassza a csomagra, közvetlenül a sárga tabletták sora fölé. Ilyen módon bármikor könnyen ellenőrizheti, bevette-e napi tablettáját.

... most akkor mit ragasszak hova?

netes tájékoztatón annyi volt hoyg kezdjem az 1. (egyes számú) sárga tablettával.utána jönnek a pirosak majd a fehérek majd menstruálok. most akkor ez a ragasztgatás mi? ki szed laurinát?

2011. máj. 13. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:

nem kell a ragasztást figyelni, csak a színek sorrendjét tartsd be

túzz erősen!

2011. máj. 13. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Bár én ilyet nem szedtem még, de a leírás alapján arra gondolok, hogy a címkék a napokat jelentik, és az első sárga fölé azt a napot kell tenned, amelyik napon beveszed az elsőt. Azaz ha ma, akkor a pénteket. Így nyomonkövetheted, hogy nem felejtettél-e el egyet.

Velem már volt olyan, hogy nem tudtam aznap bevettem-e már vagy sem :) Igaz az nem ilyen fajta volt, de végülis a lényeg ugyan az :)

2011. máj. 13. 18:10
 4/4 A kérdező kommentje:

értem :) jólvan :)

akkor ez csak segitség lenne :)

akkor beszedem az első sárgát..ha beszedtem őket akkor a pirosakat majd a fehéreket:)

köszönöm mindenkinek :)

2011. máj. 13. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!