Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 Napja szedem a Yasminelle és a párom elélvezett bennem és attól félek hogy terhes vagyok! Lehetséges ez?
Először is: HIGGADJ LE!!!!!
Másodszor: rossz időben kezdted el szedni! (De, ha jókor kezded el szedni ÉS NEM AKARTATOK gyereket, akkor is veszélyes beleengedni, amíg az első levelet végig nem szeded.)
Harmadszor: fogd fel, hogy a doki nem látja néhány nap után a terhességet és a teszt sem ad 100%-ig biztosat ilyen rövid idő alatt.
Negyedszer: ergó azt sem tudja megmondani, hogy hány % az esélyed a terhességre. Legyen annyi elég, hogy esélyed van!
Ötödször: ne parázz, úgysem tudod visszacsinálni! 2 hét múlva csinálsz egy tesztet. Ha pozitív: irány a doki, ellenőrzi, adnak valami tabit és elmegy. Ha negatív, akkor is érdemes még egy tesztet csinálni később, addig meg szorgalmasan szedd a fogigátlót.
Ennyi.
13:59
Mégis milyen tabit adnának amitől elmegy???
ma 13:59
idiótaságot beszélsz..már ne is haragudj..
szia.:) vegig olvastam az eddig kapott valaszokat,felejtsd el oket. nem tudom azota vegeztel tesztet vagy sem, es hogy mi lett az eredmeny...
A tesztek egy het utan kimutatjak az eredmenyt.
esemény utáni tablattat(72 órásat)is szedhetsz be, amellett hogy elkezdted szedni a 21szemes fogamzasgatlot( nem lesz semmi bajod tole).
a fogamazásgátló tabletták mar az első szemtől hatnak abban az esetben ha a menstruáció utolsó napjától szeded be. mivel te a menstruáció utolsó napján kezdted el szedni akkor neked mar nem volt érett petesejted(a menstruációddal távozott), így az együttlétkor nem volt mi megtermékenyítodjon. fogamzásgátló tabletta élkezdésekor abban az esetben kell várni 7napot a ha nem a menstruáció utolsó napján szeded be az első szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!