Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 Napja szedem a Yasminelle és a párom elélvezett bennem és attól félek hogy terhes vagyok! Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 16:35
11/77 A kérdező kommentje:
ezért fizetni kell nem tudok belépni!!
2011. márc. 19. 17:08
12/77 A kérdező kommentje:
és hogyha csinálok ma egy tesztet akkor kifogja mutatni hogy negatív vagy pozítív?
2011. márc. 19. 17:10
13/77 anonim válasza:
igen.. de az még két hét.. butaságot csináltál. Talán először a tájékoztatót kellett volna elolvasni, és úgy cselekedni. Szerintem van esélye, hogy terhes legyél, hiszen rosszkor is vetted be, kevés ideje is szeded, de ha mégsem vagy terhes akkor az csak a szerencsének köszönhető és ne ma gyógyszerek.
14/77 A kérdező kommentje:
Azt mondod hogy 2hét múlva csinájak tesztet?
2011. márc. 19. 17:16
15/77 anonim válasza:
ha most csinalsz tesztet, semmire se mész vele.. majd 2 hét utan.. addig is szedd végig a levelet, és hasznaljatok gumit.
16/77 A kérdező kommentje:
Hogyha ma megcsinálom nem fogja kimutatni?
2011. márc. 19. 17:24
17/77 A kérdező kommentje:
de hogyha terhes vagyok és ha szedem a gyógyszert nem szabad szedni!vagy igen?
2011. márc. 19. 17:27
18/77 anonim válasza:
nem, negativat fog mutatni de az nem a biztos eredmény.. csak 2 hét mulva mutat biztosat, de van akinek még akkor se.. de a legtöbb embernek kimutatja. másold be, h mit szeretnél irni az orvosnak, nekem megnyitotta, és nem irta h fizetős.. majd en megirom neki, csak ird le h pontosan mi is volt, és az orvos mit mondott.
19/77 A kérdező kommentje:
És hogyha kedden elmegyek az Orvashoz ott megfogják tudni mondani?
2011. márc. 19. 17:31
20/77 anonim válasza:
csak szedd a tabit, mert még nagyobb bajt csinalsz, ha nem szeded tovabb.. mellesleg semmi baja nem lesz a babának, ha esetleg terhes lennél.. ird meg ide a teljes szöveget, h be tudjam másolni, nem leszek már sokaig neten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!