Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 3 Napja szedem a Yasminelle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 Napja szedem a Yasminelle és a párom elélvezett bennem és attól félek hogy terhes vagyok! Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:

A yasminelle az első szemtől véd,amennyiben a menstruációd első napján kezdted el szedni!!

Én úgy gondolom,hogy akkor kezdtem el szedni,bár már nagyon picit pecsételtem este 11 felé,de másnap reggelre már megjött.Aznap bevettem az első szemet.Franc tudja,ez hanyadik napnak számított.Erre rá a 13.napon szeretkeztem a barátommal,nem élvezett belém,megszakítottuk.Én is aggódtam,most már azért nem,mivel az első szemtől véd a tabletta!Ha pedig nem az első napon vetted be,akkor a 7.szemig kiegészítő védekezést kell alkalmazni(a megszakítás nem az!)Szóval az én esetemben ha nem is védett az első szemtől,az a 7 nap eltelt utána,meg még pár nap..de úgy érzem nem vagy tisztában a tabi szedésének sorrendjével!

2011. márc. 19. 19:17
 42/77 anonim válasza:

[link]

Válaszolt.

2011. márc. 20. 11:13
 43/77 A kérdező kommentje:
És mennyi% van rá hogy terhes lehetek??
2011. márc. 20. 11:56
 44/77 anonim ***** válasza:

Szerintem van...mert nem úgy vetted be,ahogy kellett volna:S

7 napot várni kellett volna még vele:S

És beléd is élvezett,jajajj,leányzó..:(

Remélem,hogy nem vagy az,drukkolok!

Kb.2 hét múlva vegyél egy tesztet!

És menj el nőgyógyászhoz,hogy pontosan mit is beszéltetek meg,mikor kell elkezdeni szedni...:)

2011. márc. 20. 13:01
 45/77 A kérdező kommentje:
de nem kérdezted a dokit hogy hány százalék?
2011. márc. 20. 14:01
 46/77 anonim ***** válasza:
nem kérdeztem, mert most onnan a gép elől elég nehéz megallapitani.. ez sok mindentől függ, h pl. te és a párod mennyire vagytok termékenyek, de ezt nem lehet előre tudni.. meg h akkor eleve peteérésed lett volna-e, ami megint csak nem biztos, mert az is valtozhat..
2011. márc. 20. 14:56
 47/77 anonim ***** válasza:
sztem mostmar szedd tovabb, és naaagyon sürgősen keress másik orvosát, mert ez nem normalis h ilyet mond!!!!
2011. márc. 20. 14:57
 48/77 anonim válasza:

Szió,

nem szeretnélek elkeseríteni, de a bnőm -lány vok s ismim- yasmitól lett terhes. De neki sajnos 15 héten elment a babája, ez kb 1 éve volt, az nem derült ki, hogy a fogi tabi ártott neki vagy más baja volt. Mondjuk "örült" neki, mert nem tervezték, de vállalták is volna..

amúgy sztem yasmi nem jó, mindenki rosszat mond róla, bnőm 2 hétig szedte, menzi 1. napjától s így is... sok sikert, írj, hogy mi lett veled

2011. márc. 20. 16:56
 49/77 anonim ***** válasza:

akkor sajnálom,de rosszul szedte.

Nem mondanak semmi rosszat a yasminelleről.

Mindengyikről mondananak mindenfélét.

2011. márc. 20. 17:12
 50/77 anonim ***** válasza:

1. A tabletta akkor kezd el rendesen hatni az első levélnél, ha a menstruációd legelső napján kezded el szedni.

2. Általában 15 nap azért kell ,hogy megbízhatóan kialakuljon a védettség még így is.

Te egyrészt rossz időpontban kezdted el szedni (későn, tehát arra a hónapra már nem akadályozta meg a peteérést), és két szem után már mellévédekezés nélkül együtt is voltatok, magyarul a tabletta egyáltalán nem hatott. Mivel fogamzásgátlót szedsz, amellé 72 órásat nem írnak fel. Két hét múlva, de legkésőbb az elmaradt mensikor már mutat eredményt a teszt, nagyon drukkolj, hogy most mázlitok legyen.

Ja és sürgősen válts nőgyógyászt, ha ilyen hülyeségeket beszél!!! Nem értetted amúgy félre amit mondott? Miért nem olvastad el a tájékoztatót a gyógyszer dobozában??

2011. márc. 21. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!