Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátlótól nőtt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátlótól nőtt a melletek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 13:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
Nem mondtam, hogy 1,5... Na mindegy... És egyébként meg semmi közöd hozzá, de mivel kb (kis)kézbevaló mellem van... Hát emiatt nagyon látható a dolog... Egyébkétn sem vagyok abban a korban, hogy nőjön még magától a mellem. És persze azt sem tudhatod, hogy nem fogamzásgátlónak szedem, hanem azért, mert antiandrogén hatása van...
2009. febr. 22. 13:58
 12/27 anonim ***** válasza:
87%

képzeld el tudhatom h azért szeded...tudom h foggátló nem csak arra j, tudom, hogy vannak endokrinologusok.( az egesz emberi testet ismerem)

csak én is szedek foggátlót, és nem első hétben nőtt meg.

nem hiszem hogy valami egy hét után így hat...csak az antibaktériumok talán

és az az orvos nekem is ezt adta ugyanazért gondolom mint neked

de mint mondtam nem szekálni jöttem téged, te mégis támadsz

ja hát általában vékonyabbnak ezen látszik, de másik csaj ahogy írta itt, máshol is kikerekedett.

nekem amúgy se kicsi, és fogytam szedése mellett, de hetekben tűnt fel hogy nem jó az a melltartó, amit akkor hordtam amikor volt még pár kilo rajtam. szal cicim nagyobb maradt, lett

2009. febr. 22. 14:04
 13/27 anonim ***** válasza:
88%
Azt nem tudhatod, hogy ÉN miért szedem... Nem azt, hogy milyen hatása lehet... Avval persze, hogy mindneki tisztában lehet... Az emberi testet én is ismerem, nemhiába vagyok biológiaszakos. Valószínűleg én is fogyni fogok tőle, mert már most sincs annyira étvágyam, holott imádok enni, és nincs rajtam felesleg... Én nem támadtam, én válaszoltam a kérdező kérdésére. Az viszont nem tartozik ide, hogy jóvan örüjjé' csak... Nem szeretem magam úgy érezni, mint egy buta kisgyerek...
2009. febr. 22. 14:17
 14/27 anonim ***** válasza:
83%
nekem kb 2× akkora lett, mint előtte
2009. febr. 22. 14:17
 15/27 anonim ***** válasza:
87%

én nem ettől fogytam, van hanem nem hiztam mellette

de ezt a dedot befejztem...

2009. febr. 22. 14:18
 16/27 anonim ***** válasza:
79%
Hát jó, bocsánat, csak akkor máskor a kérdésre válaszolj csak, ne arra, hogy ki minek örüljön. Elnézést ha támadásnak vélted a válaszom.
2009. febr. 22. 14:21
 17/27 anonim ***** válasza:
62%

az örülj nekem se flegma volt hanem egyszerű mondat...

csak itt nem lehet hallani hogy mondja az ember.

2009. febr. 22. 14:27
 18/27 anonim ***** válasza:
79%
Nah, hát ezért jobb élőben... Neten semmi sem az igazi...
2009. febr. 22. 14:32
 19/27 anonim ***** válasza:
49%
Ez hülyeség, nem attól nő! Akkor minden nő, aki nagyobb mellekre vágyik, fogamzásgátlót szedne!!
2009. febr. 22. 16:19
 20/27 anonim ***** válasza:
90%
Akkor mitől? Vagy csak véletlen, hogy sok lánynak akkor elsz nagyobb, amikor szedik? És akkor miért van a gyógyszer tájékozatójában?
2009. febr. 22. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!