Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátlótól megnőtt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátlótól megnőtt a melletek?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a régebbi gyógyszerektől igen mert azoknak magas a hormontartalmuk és a szőrösödés is azoktól alakult ki. Aki mostani fogamzásgátlót szed észrevett vmi változást?
2010. szept. 27. 16:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%

Nekem a terhességtől nőtt meg. Sajnos elvetéltem, és nem egészen 2 hét múlva még kisebb is lett, mint volt.A mai fogamzásgátlók, már nem olyan magas hormontartalmúak, mint régen.

Aztán ki tudja? Végül is minden emberre másként hat.

Nagyobb mellet szeretnél?

2010. szept. 27. 16:27
 2/17 A kérdező kommentje:
Konkrétan nincs bajom a mellem méretével,de azért örülnék ha picit nagyobb lenne. A fő problémám, h hízni szeretnék, jah és persze nem kimondottan emiatt szedném, már 3 éve párkapcsolatban vagyok úgyh lehet itt lenne az ideje.
2010. szept. 27. 16:31
 3/17 anonim ***** válasza:
párom szed fogamzásgátlót, alacsony hormontartalmút, és neki megnőttek tőle a mellei.
2010. szept. 27. 16:51
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
Nem...És a barátnőimnek sem!
2010. szept. 27. 17:45
 5/17 anonim ***** válasza:
65%

Sokféle tabletta van, sokféle "mellékhatással". Ezek közül az egyik a súlygyarapodás. A menyasszonyom yasminelle-t szed, ő másfél kosárméretet nőtt, mindkettőnk, de főleg az én örömömre :) Persze lehet, hogy rád más tabletta volna ilyen hatással.

Nőgyógyhoz elmész, megbeszéled vele, ad tablettát. Ha beválik szeded, ha nem, akkor felíratsz másikat.

2010. szept. 27. 18:34
 6/17 anonim ***** válasza:
35%

A fogamzásgátlót nem a mellméret növelésére irják fel, hanem védekezésre és egyébb hormonális problémákra!!! ne csináljunk már kozmetikai terméket belőle!

Egyébként a hormonadag miatt duzzad meg egyeseknek a melle, nem nől meg! Amint a szervezet hozzászokik a tabletta hormonadagjához a mellek visszahúzódnak akkorává mint amit Isten adott!

Egyébként a világon nincs semmiféle kenőcs vagy tabletta amitől a mellek természetesen csak úgy megnőlnének! Ez bizonyitott! Csak sok a duma meg a reklám!

2010. szept. 27. 23:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
De igenis megnőhet. Én híztam gyógyszer mellett majdnem 10 kilót (180 cm, 55 kg voltam mikor elkezdtem) és ezzel párhuzamosan a melleim is nőttek 1 kosárméretet. Bár inkább maradt volna kicsi a mellem, csak ne híztam volna. Most olyan vagyok mint egy disznó, utálom, de ez van, én biztosra megyek ha már fogamzásgátlás.
2010. szept. 28. 09:44
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:24

Mint ahogy azt már leírtam elsősorban nem amiatt szedném, hogy nőjjön a mellem. Párkapcsolatban élek és már 3 éve óvszer használunk. Természetesen elegem van abból, jah és persze nem mellékes dolog nálam a hízás mivel már nem tom hány éves koromtól 45 kg vagyok. Sokat eszek, de jó lenne ha ezen kívül még vmi rásegítene a dologra.

2010. szept. 28. 10:47
 9/17 anonim ***** válasza:
A tabletta melletti hízás nem természetes hízás! te az alkatodból adódóan vagy ilyen sovány. Inkább kérd ki dietetikus véleményét és kezdj valamilyen alakformáló testmozgásba. akkor nem gebe leszel ugyanis, hanem csinosan vékony. Különben is, nem "hízni" kell, hanem formásodni, ezt pedig sporttal, helyes táplálkozással lehet elérni.
2010. szept. 28. 11:52
 10/17 A kérdező kommentje:
Sportolok és táplálkozási tanácsadóm is van.. sikerült is felhíznom 3 kilót ami már meg is látszódott rajtam, de sajnos a nyáron gyomorrontás miatt le is ment.. és mint már írtam nem ez az elsődleges célom, de örülnék neki ennyi.
2010. szept. 28. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!