Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátlótól megnőtt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátlótól megnőtt a melletek?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a régebbi gyógyszerektől igen mert azoknak magas a hormontartalmuk és a szőrösödés is azoktól alakult ki. Aki mostani fogamzásgátlót szed észrevett vmi változást?
2010. szept. 27. 16:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
A fogamzásgátlótól NEM nőnek a mellek, de ha hízást okoz, akkor igen. Minden hízástól nő a mell. De ha lefogsz, a melled is lefogy.
2010. szept. 28. 12:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Amúgy a foggátlótól sem törvényszerű, hogy hízni fogsz. Amikor régebben szedtem én se híztam egy grammot sem, amikor meg pár évvel később újrakezdtem villámgyorsan felszaladt 10 kiló. Azért vagy sovány, mert egyrészt ilyen az alkatod másrészt meg nagyon fiatal lehetsz még. 22 éves koromig én is elöl deszka hátul léc voltam. 24 évesen volt, hogy felhíztam. A nődokim azt mondta, hogy többek között azért, mert most értem abba a korba, amikor a nők szervezete elkezd felkészülni a terhesség kihordására. Törődj bele, hogy ilyen vagy, ne akarj elformátlanodni, a módszeres önhízlalás sose vezet szép testhez. Sportolj és egyél tudatosan mint eddig.
2010. szept. 28. 13:26
 13/17 anonim ***** válasza:
@9:44: Ha te a 180 centid mellé 65 kilóval kövérnek látod magad (hacsak nem egy helyre ment az összes), súlyos önképzavarod van szerintem :(
2010. szept. 28. 16:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Én 163 cm 45 kg vagyok és a nőgyógyász azt mondta h alacsony hormontartalmú készítményt ír fel mert, h nincs probléma a súlyommal...
2010. szept. 28. 16:25
 15/17 anonim válasza:
0%
A fogamzásgátlótól nem nőhet a melled! Az tévhit,hogy nőhet. Csak a terhességtől lehet nagyobb,de csak egy ideig,mert utánna leesik és lógni fog sajna....
2010. szept. 28. 21:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nőtt egy méretet..és még szerintem fog is.:))
2010. szept. 29. 10:19
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem sajnos igen, cserélhetem le a gyönyörű melltartóimat:( 17/l
2010. szept. 30. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!