Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszer lenne nekem a legjobb, ami szinte 100%ban véd?
20 körüli vagyok, de már tudom, hogy nagyon nem akarok gyereket. Nekem egyszerűen nem való!
Gumival amikor lehetséges védekezek, de vannak helyzetek, amikor nagyon szeretném elhagyni.
Tablettát nem szeretnék szedni, mert gyakran kell bevennem fájdalomcsillapítót és egyebeket, mindenfélét kell szednem és akkor állandóan csak a probléma menne. És azt is olvastam, hogy még a c-vitamin is befolyásolja...
Nekem pedig fontos a vitaminok szedése, olykor hatalmas adagokban a stressz, és a sport miatt is.
És nagyon nem szeretném, ha nőiesedne az alakom, nőne a mellem meg hasonlók, irtózok ettől.
Nincsen valami más megoldás? Engem még végleges is érdekelne...
Légyszives valaki írjon ezekről, ha tud és ehhez műtét kell? Mennyire fájdalmas stb, hogy megy ez?
Ilyen hüvelytablettákat meg stb-ket nem nagyon akarok, mert sokszor alkalmi partnerem van és úgymond égés lenne ott pepecselni a dolgokkal.
Egyáltalán létezik az én problémámra megoldás? Hogy pl beraknak spirált (bár nem tudom az hogy megy...) vagy elkötnek vagy hasonló és akkor onnantól nem kell semmire sem figyelnem? Nyugodtan ehetek akármit, szedhetek c-vitamint, és vehetek be gyógyszert és nem kell minden nap erre figyelnem.
Köszönöm a válaszokat.
Légyszives inkább az ilyen végleges, vagy hosszabbtávú dolgokra koncentráljatok, mert már volt hasonló kérdésem és ott is csak azt kaptam, hogy de ez meg az a tabletta nagyon jó szedjem.
De én más jellegű dologra gondoltam.
Néztem már neten is de nincs leírva, hogy hogy zajlik ez és hogy fáj-e stb és tapasztalatokat is szeretnék hallani.
Köszönöm szépen.
tudom h írtad hogy a kúpok nem jöhetnek számításba,de miért? Nem ciki sztem.Elvonulsz,felrakod,a partnernek nem is kell tudnia.És ha kombináljátok megszakitással,ez is véd úgy, mint a tabi...csak peteérés környékén ne .Azt az egy heted meg kibirod máshogy. :) Én ezt használom és bevált.
Viszont: ha sok alkalmi partnered van,meggondolandó a gumi használata! Nem akarok okoskodni,de nem tudhatod,mit kapsz el tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!