Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszer lenne nekem a legjobb, ami szinte 100%ban véd?
20 körüli vagyok, de már tudom, hogy nagyon nem akarok gyereket. Nekem egyszerűen nem való!
Gumival amikor lehetséges védekezek, de vannak helyzetek, amikor nagyon szeretném elhagyni.
Tablettát nem szeretnék szedni, mert gyakran kell bevennem fájdalomcsillapítót és egyebeket, mindenfélét kell szednem és akkor állandóan csak a probléma menne. És azt is olvastam, hogy még a c-vitamin is befolyásolja...
Nekem pedig fontos a vitaminok szedése, olykor hatalmas adagokban a stressz, és a sport miatt is.
És nagyon nem szeretném, ha nőiesedne az alakom, nőne a mellem meg hasonlók, irtózok ettől.
Nincsen valami más megoldás? Engem még végleges is érdekelne...
Légyszives valaki írjon ezekről, ha tud és ehhez műtét kell? Mennyire fájdalmas stb, hogy megy ez?
Ilyen hüvelytablettákat meg stb-ket nem nagyon akarok, mert sokszor alkalmi partnerem van és úgymond égés lenne ott pepecselni a dolgokkal.
Egyáltalán létezik az én problémámra megoldás? Hogy pl beraknak spirált (bár nem tudom az hogy megy...) vagy elkötnek vagy hasonló és akkor onnantól nem kell semmire sem figyelnem? Nyugodtan ehetek akármit, szedhetek c-vitamint, és vehetek be gyógyszert és nem kell minden nap erre figyelnem.
Köszönöm a válaszokat.
Légyszives inkább az ilyen végleges, vagy hosszabbtávú dolgokra koncentráljatok, mert már volt hasonló kérdésem és ott is csak azt kaptam, hogy de ez meg az a tabletta nagyon jó szedjem.
De én más jellegű dologra gondoltam.
Néztem már neten is de nincs leírva, hogy hogy zajlik ez és hogy fáj-e stb és tapasztalatokat is szeretnék hallani.
Köszönöm szépen.
100% :D
nézd a barátod ahogy kiveri ő meg te ahogy masztizol 100%
Én komolyan kérdeztem... és rendes válaszokat várok.
És úgy írtam, szinte 100%. Tudom, hogy tökéletesen csak az véd, ha nincs szex.
De ahelyett, hogy belekötsz inkább javasolhattál volna valamit, vagy ha nem tudsz csendben maradsz.
Szinte 100% csak a tabletta, ha GONDOSAN szeded.
Utána jön az óvszer (ha gondosan használjátok) - de csak azért, mert a betegségektől is véd.
A többiek mögöttük kullognak.
Köszönöm a tanácsokat.
És örülök, hogy nem csak nőnemű válaszadók voltak, köszönöm az utolsó válaszolónak is :)
Szerintem az, hogy fiatal vagyok és még nem szültem és ezért nem csinálnak meg mindent, megoldható... úgyis el lehet intézni. Na de ez most mindegy.
Nálam egyáltalán nem arról van szó, hogy még gyereknek érzem magam és azért nem akarok gyereket.
Szüleim szörnyen bántak velem, rettenetes gyerekkorom volt, még most is szörnyű velük minden perc... kész idegroncs vagyok, tehát nekem ez eléggé el van döntve. Képtelen lennék rá...
Emellett sosem éreztem magam igazán nőnek, el nem tudom képzelni, hogy én valaha szüljek... de nem részletezném.
Nőgyógyászhoz el fogok menni, az biztos, csak tudni szerettem volna mégis mire számíthatok. Köszönöm.
Ja és a 08:12-es válaszolónak:
Én is lehetséges, hogy meddő vagyok. De nálam egyelőre nem lehet biztosat mondani, egyéb okok miatt...
Engem nem sújtott le a hír. Sosem gondolkoztam úgy, mint a legtöbb nő, soha eszembe nem jutott, hogy én szülhetek és gyerekem lehet... el nem tudom képzelni magamról.
Különbözőek vagyunk. De neked kívánom, hogy változzanak a dolgok, és lehessen neked is majd egy szép babád, vagy akár több is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!