Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Na most mit tegyek? Nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mit tegyek? Nagy bajban vagyok?

Figyelt kérdés

Ma reggel észrevettem, hogy kihagytam egy szemet. De nem tudom mikor.

Lehet, hogy múlt héten, amikor kicsit véreztem, de utána szeretkezem párommal. Lehet, hogy most vasárnap, mert tegnap a táskámban találtam a bogyómat. Vasárnap délután óta nem voltunk együtt. De lehet, hogy tegnap, azt viszont ma reggel 6kor pótoltam.

Mekkora így a terhesség veszélye? Lehetek terhes? 3 fázisú, a tájékoztatója annyit ír, hogy a következő 7 napban kieg védekezés. De én nem tudom mikor hagytam ki, és azóta már szeretkeztünk.

Járt már így valaki? (nem kérek oltást, zűrös időszakon vagyok túl)

2011. febr. 22. 08:22
 1/7 anonim válasza:

Szerintem, ha nem vagy biztos magadban menj el orvoshoz.

Ha a gyógyszert össze-vissza szeded, nem hatásos!

Vigyázz magadra egy kicsit jobban.

Egyébként, van aki gyógyszer mellett marad úgy.

2011. febr. 22. 08:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy terhes leszel, sokan kihagynak egy-egy tablettát. Ez ilyen esetekben is hatásos.

Ha annyira aggaszt mégis, akkor menj dokihoz, majd ő megmondja. De egy tabletta nem a világ. 22L

2011. febr. 22. 08:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szedem össze vissza, csak most valamikor kimaradt, és tényleg nem tudom mikor. Lassan 3 éve szedem, eddig ez a 2. alkalom, hogy ilyet elkövetek, csak akkor időben észrevettem. Még ma felhívom a dokit, ő mit mond, mert engem is aggaszt, de párom sokkal jobban parázik miatta :)
2011. febr. 22. 08:57
 4/7 anonim válasza:
Jó döntés! :)
2011. febr. 22. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

csináld amit én

amikor megveszem,ráirom egyből minden szem hátuljára hogy hanyadikán kell bevennem,igy sosem marad el

vagy ha el is felejted 1 nap,akkor másnap látod,hogy héj,tegnap volt feb 21,én meg elfelejtettem bevenni...

2011. febr. 22. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Barátnőm gyógyszeres levelén minden szemnél oda van írva a napok kezdőbetűje. Ezek szerint a többi márkánál nem így van? elég nagy hülyeség, mert elég egyszerű és kézen fekvő segítség
2011. febr. 22. 16:22
 7/7 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes... Nyugodj meg.... :) nekem is volt ilyen! Max akkor ha folyamatosan kihagynál belőle szemeket, vagy sokat hagynál ki egyszerre. Egy nap nem okoz problémát, velem is megesett már. :)
2011. febr. 22. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!