Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves barátnőmnél fogamzásgátlónál milyen gondok lehetnek?
Más módszerben nem bízik meg, csak a hormonos tabikban. Milyen változások lehetnek nála? Lehet hogy nem fog már nőni??? (alacsony lány)
16F
Én azt nem értem, hogy 15-16évesen minek sexuális kapcsolatot létesíteni. De ha már megvan, akkor miért kell egyből fogamzásgátlót használni. Nem olyan jó poén.
és az sem teljesen biztonságos. Mostani barátomnak azért van 8hónapos kishúga mert nem védet rendesen a fogamzásgátló az anyukájának. Úgyhogy erről ennyit:)
Teljesen biztonságos módszer nincs.
De ajánlom a kishölgynek, hogy ne szednej 15 évesen fogamzásgátlót, mert hiába néz ki fejlettnek még fejlődhet. Gondolja át mit akar, mert egy életre elronthatja az életét, mert a fiú nem hajlandó óvszert húzni.
Igaz kényelmetlen meg minden, de jobb mint a fogamzásgátó. Szerintem.
(Nem idetartozik, de én is most kezdtem el szedni és még az én szervezetemet is kikészíti a sok hormon, nem még egy 15 évesét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!