Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szoba johet a terhesseg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoba johet a terhesseg, gyors valaszt legyszi?

Figyelt kérdés

baratom belemelvezet egy hetel a mensim utan.utana csinaltam tesztet,de a teszt szerint nem vagyok terhes...

ma megjott....2 hettel korabban mint kellet volna...ez mitol?

2011. febr. 17. 09:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2 petefészked van.... két oldalról tud leválni..

és sok kismama van, akinek terhesség alatt is megjön

amúgy éreznéd ha terhes lennél..

szerintem ha nem érzel semmit (mellfeszülés stb) akkor ne aggodjál..

lazits :)

2011. febr. 18. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 21 vagyok, és nekem például már 1 hete késik. Csináltam pár napja egy tesztet, negatív lett. Fájdogál a hasam, néha a cicim is, erősebb fehéres folyásom van, csupa olyan jelek, amik menszi előtt zavarni szoktak, mégsem vérzek. Egyelőre nem félek, várok. Volt már, hogy 2 hetet is késett, és olyan is, hogy egyszerűen csak kimaradt. Vizsgaidőszak volt most, sokat veszekedtem a barátommal és anyukámmal is, egy exem hazajött külföldről, így kicsit ő is felbolygatta az életemet, és sok-sok citrusfélét és C-vitamint zabáltam, hogy ne kapjam el ezeket a szemét influenzákat. Ez mind okozhatja nálam a késést.

Én azt mondom neked, hogy akár véreztél most, akár nem, pár nap múlva csinálj egy tesztet, mondjuk 4-5 nap múlva.

2011. febr. 18. 14:43
 13/13 anonim ***** válasza:

"2 petefészked van.... két oldalról tud leválni.. "

Az ilyen válaszokon legszívesebben elsírnám magam.

A petefészkedből ugyan mi válik le? Te nem a méhnyálkahártyára gondolsz véletlenül? Mert a menzesz az a MÉHnyálkahártyának a leválása. Nem a petefészeké.

2011. febr. 18. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!