Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség esélyes? Légyszi help!
Figyelt kérdés
most feküdtünk le a bnőmmel,és kb 20 másodperccel orgazmus előtt kivettem,és kint élveztem el,de azt mja úgy érzi,hogy 1 csepp odacseppent a hüvelye köré,és most nagyon izguluk.esélyes h lesz vmi baj?
kpmoly válaszokat légyszi
2011. júl. 30. 01:30
1/8 Renesmee18 válasza:
Miért nem védekeztek?? Amúgy az előváladék tartalmazhat életképes spermát. Úgyhogy lehetséges.
2/8 anonim válasza:
Igen, esélyes. Nagyon is! az előváladéktól is lehet terhes. Szerintem menjen el nőgyógyászhoz, vagy várjatok pár napot, és vegyetek egy terhességi tesztet.
3/8 anonim válasza:
jaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjmáéááááááááááááááááááh!!!!!
sikerült lefárasztanod!! grat!! ;)
5/8 A kérdező kommentje:
köszkösz *.*...
2011. júl. 30. 01:49
6/8 anonim válasza:
Egyel fölötted énis ebben a gondban vagyok. Nem akarlak elszomorítani de igen lehetséges.
7/8 anonim válasza:
Ha a legkisebb esélyét is érzitek, akkor nyomás eseményutánit venni. Ha nincs rá pénzetek, kérjetek valamelyik szülőtől, lehet hogy kiakad, de nem fogja megkockáztatni a terhesség lehetőségét.. Tudod, mivel járna, ha teherbe esne a barátnőd? Azt soha nem hevernétek ki!
8/8 anonim válasza:
Lehet terhes,ha gumi nélkül akarjátok csinálni miért nem szed fogamzásgátlót? Szex közben az előváladéktól is lehet terhes a lány. Hány évesek vagytok? Ha még nem múltatok el 18 évesek akkor kérjetek meg egy szülőt hogy menjen el veletek esemény utánit venni mert még az is jobb mint egy későbbi abortusz vagy egy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!