Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esélyes lehet egyáltalán a...

Esélyes lehet egyáltalán a terhesség?

Figyelt kérdés
20 percen belül megcsinálom a tesztet és egy hét múlva még egyet (még meg sem kellett volna jönnie amúgy), úgyhogy végülis nem mérvadó a kérdés, csak nem tudom, nem aggódom-e túl a dolgokat. 26-án jött meg utoljára, 4 napig, sűrűn éltem szexuális életet és sajnos elég gyakran volt, hogy megszakítással. :/ A ciklusom szerint volt egyáltalán esélyem teherbe esni? (Nem puszta felelőtlenségből, akkori állapotok szerint ha összejön, megtartottuk és felneveltük volna. Csakhogy szakítottunk 5 napja...)
2011. aug. 11. 10:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát nem tudom,nem tudom hány napos a ciklusod és mikor éltél nemi életet
2011. aug. 11. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:

A teszt semmi reálisat nem mutat ennyi idő után, hidd el. Valószínűleg nem vagy terhes, de érdekes egy párkapcsolatod lehetett, ha pár nappal ezelőtt még hevesen szexeltetek, megtartották volna, aztán meg 'hirtelen' vége.

Várd meg a következő menstruációdat, addig semmit nem fogsz megtudni.

2011. aug. 11. 10:41
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát érdekes volt, isteni szerencse, hogy vége, csak nem szeretnék belőle szuvenírt... (Félreértés ne essék, imádom a gyerekeket és akarok is majd, na de nem így.)

Úgy tudom a teszt a beágyazódás után 3 nap után kimutatja. Mindegy, egyet megcsinálok, van még úgyis...

2011. aug. 11. 10:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, jól mondod, BEÁGYAZÓDÁS után:) Nézd meg a neten, az mikor is van;-)
2011. aug. 11. 10:46
 5/11 anonim ***** válasza:
2011. aug. 11. 10:48
 6/11 A kérdező kommentje:

A beágyazódás tíz nap körülbelül, ennyit tudok magamtól is. Volt egy tippem, hogy mikor "sikerülhetett", és az már bőven volt annyi ideje, de ez most negatív lett. Ha nem jön meg, csinálok mégegyet.

Ne nézzetek hülyének, hogy így buzgólkodom, csak hamarosan elutazom igen messzire, és necces lenne, ha már ott derülne ki, hogy mégis becsúszott. :S

2011. aug. 11. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Peteéréstől 10 nap:) Peteérés meg valahol a ciklus közepén van, Ahogy te leírtad, nekem nem jön ki az esélyesség semmiképpen. Remélem, hogy így is van.
2011. aug. 11. 11:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Papírforma szerint, de lehetnek spontán peteérések, meg az én ciklusom amúgy is szokott csúszkálni (általában pontos, de néha nagyon megkavarodik). Na mindegy, remélem, feleslegesen aggódom túl a dolgot! :D Köszi a válaszokat.
2011. aug. 11. 11:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Csak vigyázz, nehogy onnan messziről hozz haza egy szuvenírt egy gyors kaland után.

Hogy lehet így beszélni?

2011. aug. 11. 11:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem szoktak gyors kalandjaim lenni. ;)

Úgy, hogy egyedül nem tudok vállalni egy babát, ezért időben akarom megtudni, ha van. Vagy szerinted jobb lenne, ha felelőtlenül megszülném, nem tudnám felnevelni és intézetbe kerülne vagy örökre lelki sérült maradna?

2011. aug. 11. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!