Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esélyes lehet egyáltalán a...

Esélyes lehet egyáltalán a terhesség?

Figyelt kérdés
20 percen belül megcsinálom a tesztet és egy hét múlva még egyet (még meg sem kellett volna jönnie amúgy), úgyhogy végülis nem mérvadó a kérdés, csak nem tudom, nem aggódom-e túl a dolgokat. 26-án jött meg utoljára, 4 napig, sűrűn éltem szexuális életet és sajnos elég gyakran volt, hogy megszakítással. :/ A ciklusom szerint volt egyáltalán esélyem teherbe esni? (Nem puszta felelőtlenségből, akkori állapotok szerint ha összejön, megtartottuk és felneveltük volna. Csakhogy szakítottunk 5 napja...)
2011. aug. 11. 10:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Először is a védekezésre kellet volna ugye figyelni, vagy legalább is tudni, hogy nem is olyan szilárd az a kapcsolat, de persze előfordulhat sok minden, megértem, lepődtem már nagyon meg.

Másodszor ha egyébként szerettél volna babát, lehet megtartanám a helyedben.

Harmadjára, az örökbe adás sem rossz megoldás, én is örökbefogadott gyerek vagyok, és nem lettem lelki sérült:)

Minden estere remélem, úgy alakulnak a dolgok, ahogy neked most a legjobb. Megértem, hogy túlparázod, de nem kell.

2011. aug. 11. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!