Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoba johet a terhesseg, gyors valaszt legyszi?
baratom belemelvezet egy hetel a mensim utan.utana csinaltam tesztet,de a teszt szerint nem vagyok terhes...
ma megjott....2 hettel korabban mint kellet volna...ez mitol?
Elmehetnél nődokihoz, az meg tudja mondani, mi van.
Lehetsz terhes. Bár az inkább valószínű, hogy terhes lettél, most meg elvetéltél. Szóval irány az orvos, mert nem normális, hogy 2 héttel előbb megjön.
Nekem is volt ilyen, beleélvezés nélkül :)
Elvileg tüszőrepedésed volt :) Azt jelenti magyarul, hogy a másik petefészkedből is jött egy petesejt, ami most levált..
azért irány a doki... ő biztosabbat mond :)
*Bár az inkább valószínű, hogy terhes lettél, most meg elvetéltél.
Ez egy k. nagy baromság. 10-12 nap, mire a megtermékenyült petesejt egyáltalán beágyazódik. Addig nincs vetélés sem. És a tesz is ezért nem mutatja ki, csak kb. 2 hét múlva.
Ha pl. a szex a 7. napon történt, és ez a 17-19. napon ágyazódna be, de 2 héttel korábban megjön (28-14) a 14. napon, ott nem volt semmilyen vetélés.
Mindezzel együtt tényleg nem normális a dolog, kéne egy orvos.
A tesztet meg máskor 2 hét múlva csináld, mert magadat csapod be, ha korábban csinálod.
Ha nem akarsz gyereket, mi a büdös szarért nem védekeztek? Legalább húzta volna ki előtte (nem mintha az életbiztosítás lenne, de a semminél még az is jobb.).
Természetesen lehetsz terhes, hiszen így készülnek a gyerekek.
Mondjuk 5 napos mensivel számolva kb pont peteéréskor lehettetek együtt, szóval sanszos. Ennél jobban időzíteni se lehetett volna.
A teszt meg csak aktus után 14 nappal mutat eredményt.
Miért nem vettél be legalább 72 órás tabit?
Hány éves vagy te basszus, 14??
Menj el orvoshoz...
Hány nappal azután teszteltél, hogy együtt voltatok?
Utána mikor jött meg?
1 het utan vettem a tesztet...de ugy irta rajta hogy ennyi ido utan mar kimutathato a terhesseg...
21 eves vagyok...baratom 28
es igen 5 napos a mensim...
dokihoz meg enm szeretnek menni....felek:(
akkor vegyek meg 1 tesztet miutan letelt a 2het?
de most ha megjott az nem azt jelenti hogy nem vagyok terhes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!