Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó a Mercilon első fogamzásgátló tablettának?
Most fogok először fogamzásgátló tablettát szedni. A nőgyógyász, akihez járok, csak megkérdezni melyiket irja fel. Én ennek a tablettának utánanéztem a neten és úgy érzem jó lenne. Jó lesz? Vagy másikat ajánlatok?
19 éves vagyok.A bőröm nem pattanásos, nem vagyok túlsúlyos, nincs semmi olyan jellegű panaszom amiért a tablettát meg szokták választani.öbb barátnőm a mercilon-t szedi, nekik bevállt, rosszat még nem hallottam.
Én is ezt szedtem 10 évig. Nekem sem volt semmi bajom tőle, súlyváltozás, kedélyállapot-romlás sem.
Sőt - mivel én dohányoztam - a dokim kifejezetten ajánlotta, ez dohányosoknak is való (nem tudom, mivel más így a szervezet...).
Ami még nagyon jó benne, hogy nagyon alacsony hormontartalmú. Amint abbahagytam, gyprsan kiürült a szervezetemből, és a 4. hónapban már teherbe is estem.
Én nagyon ajánlom.
Szia
Én is ezt szedtem annó, csak jót tudok mondani róla, jó választás volt:-)
Nálam semmi mellékhatás nem volt:)
én lassan egy éve szedem, nekem nagyon bevált! Már első hónap után rendesen beállta menzeszem, nem voltam tőle rosszul, meg nem is híztam!
Szerintem jó gyógyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!