Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak? (a többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (a többi lent)

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Ma este egy kis pezsgő hatása alatt a barátnőmmel közelebb kerültünk egymáshoz. Végülis nem közösültünk, de ahogy zajlottak az események, a jobb kezem 2 ujjára előváladék került, de ez még messze nem ondó volt, csak egy kevés folyadék. Ezek után figyeltem, hogy ne nyúljak ezzel a kezemmel a vaginájába, és megtöröltem az ujjaim, de félek, hogy később mégis odakalandozott a kezem, ami nagy felelőtlenség volt. Erről neki még nem is beszéltem, de már nem tudom elérni, esetleg holnap tudok vele beszélni. Fontos még, hogy ezzel a 2 ujjammal biztos nem nyúltam be neki teljesen, csak kívülről izgattam. Most mi legyen? Nem kell félni, vagy 72 órás tabletta? És azt bemegyek a gyógyszertárba és adnak simán? Ha bekövetkezik a baj, akkor azt mikor lehet leghamarabb megtudni? Az a baj, ilyen dolgokról nem beszéltem soha vele és senki mással sem. Nagyon ideges vagyok most, de lehet hogy feleslegesen. Gyors, segítő válaszokat várok!
2011. febr. 5. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Na akkor most nagyon gyorsan nyugodjál meg! :D

Lehetetlen, hogy teherbe esett a leírtak alapján.

Ne is idegesítsd ezzel.

2011. febr. 5. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Viszont srác létedre lehetnél egy kicsit férfiasabb és nem ártana megbeszélni az ilyeneket a saját barátnőddel.
2011. febr. 5. 23:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy tudtam az előváladékban lehet sperma, és ha ez az ujjamról odakerül, még ha nem is dugtam be, csak megsimogattam? :S Nem tudom...kicsit megnyugtattál, de még ideges vagyok.
2011. febr. 5. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet terhes... Ne parázz már ennyire. El tudod képzelni, hogy egy minimális előváladák minimális számú spermiumai közül legalább egy bejut egy száraz felületről (ráadásul úgy, hogy le is törölted az ujjad)a több, mint 10cm hosszúságú vaginán keresztül a lány méhébe, és megtalálja az egy szem petesejtet, ami ráadásul még nem is biztos, hogy ott van? A lottót hamarabb nyered meg.
2011. febr. 5. 23:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam!
2011. febr. 6. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Már megnyugodtál látom, de azért én is leírom, hogy nyugodj meg!:D A barátnőd 99,9%, hogy nem terhes:)
2011. febr. 6. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!