Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdések a fogamzásgátlókról? Csak eszesek írjanak és tapasztaltak ;)
A mai fogamzásgátlóknak nincsenek ilyen súlyos mellékhatásaik, szóval nyugi. A hatékonyságát nem befolyásolja az orgazmus(mekkora marha, aki ezt mondta!), de néhány gyógyszer igen, így például antibiotikum kúra alatt gumit is kell használni szex közben. A védettség beállta általában három hét maximum.
Ha rendesen szeded, és betartod az előírásokat, nem fogsz sosem teherbe esni. Akik igen, azok mindig elfelejtik megemlíteni, hogy kihagytak 1-2 bogyót, vagy későn vették be. Te szedd rendesen, és nem lesz gond.
Ezt neeee! :D
"100%ig azért nem véd a terhességtől mert ha szex közben orgazmusod van az kiválthat spontán peteérést és ha a barátod beléd élvez akkor nagy valószínűséggel teherbe esel"
Hülyeségeket ne írjunk már! :D Persze majd orgazmus előtt gyorsan le kell állni és felhúzni pluszba egy gumit, nem? Úristen!
A kérdésedre válaszolva, én 1,5 éve szedek gyógyszert, összességébe minden ok, kisebb-nagyobb hangulatingadozásaim vannak. 1 hónap után mertünk gumi nélkül szeretkezni, és nem estem teherbe, pedig nem egyszer volt már orgazmusom! :) Alkohol nincs rá hatással, csak ne hányd ki a bogyót. Egyes antibiotikumok gyengítik, de ezt a betegtájékoztatók írják.
14,30 - 34N voltam.
Oh, jaj, közben jött még egy hozzászólás. Az első 14,30-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!