Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt derül ki?

Van rá esély, hogy terhes legyen tőled?
Tettetek ilyet?
Ha mégis terhes, akkor sem biztos, hogy tiéd a baba.

alapvetően az első tünet a menstruáció elmaradása, ezt ugye le tudja tagadni simán
hogy a has mikor kezd nőni, egyénenként változó, én most néztem végig a nyaralós képeket, 6 hónaposan jóllakott napközisnek tűntem, terhesnek semmiképp, tehát ez nagyon szubjektív. Második babánál korábban, de ugye a Ti esetetekben nem mérvadó.
Amit tehetsz, hogy orvosi papírt kérsz, illetve van egy várandós kis könyv, amit a védőnő ad a leendő anyukának, ezt is bemutathatod vele. Ezt legkésőbb a terhesség 12. hetéig meg kell kapnia.
van rá esély. nemrég összevesztünk, azóta nem volt semmi, kiderítem pontosan mikor vesztünk össze, már nem vagyunk együtt. gumit használtunk.
de még nagyon fiatal (16), úgyis az anyja dönti el hogy milegyen, és ahogy ismerem nem fogja megengedni az 1000% (örömömre)

Ha mindig használtatok óvszert, és nem volt vele gond, nem szakadt ki,nem volt olyan, hogy "csak bedugom egy kicsit gumi nélkül", akkor nem lehet terhes.
Ha meg gumi nélkül is volt aktus, akkor magadra vess.
Egyébként olyan tünetei, amelyeket te is észrevehetsz, csak olyan idős terhesen vannak, mikor már nem lehet elvetetni a babát.

hát figyi, vegyél apatikában tesztet, aztán végeztesd el vele.
Ha terhes 2 csíkos.
Hogy tőled van-e, azt ilyenkor meg nem mondja senki

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!