Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vizeletvétel eredménye mennyi idő múlva derül ki?
ha nem kéred külön hogy állapitsa meg akkor elvileg em azt nézi
2009. okt. 13. 18:31
2/10 anonim válasza:
vannak erre ilyen terhességi tesztre való pálcikák,vagy mik x)..én a dm-ben láttam(hülye fejemmel azt hittem rá,hogy lázmérő xD)..
2009. okt. 13. 18:33
3/10 A kérdező kommentje:
sima terhességi tesztet mondasz?
de ha kérem tőle,hogy azt nézze meg akkor mennyi idő után tudja megállapítani?
Mármint azt szeretnéd megtudni, hogy terhes vagy-e? Szerintem ő is csak akkor tudja megállapítani legkorábban, amikor a teszt. Mármint vizelettel. És ez kb 2 hét a beágyazódástól számítva. Tapintással és uh-val szerintem olyan 4 hét körül tudja megállapítani. De javítsatok ki ha nem így van :)
2009. okt. 13. 18:56
5/10 A kérdező kommentje:
igen. remélem nincs baj!
aug. végén kellett bevennem 72 órás tabit. utána vlt barnás vérzésem, és megjött szeptemberben bár pár nappal korábban és csak 3 napig tartott,most viszont késik.
már halálra idegeskedtem magam,nagyon félek
a doki pénteken azt mondta,h ha volt a tabi után barnás vérzésem,akkor az jó,mert hatott. azóta már csináltam 4 tesztet,és negatívak lettek. az egyiknél mondjuk 25 perc után nagyon,tényleg nagyon halvány csík megjelent. ez mit jelenthetett? mert az volt írva,h 5 perc után volt írva,h 5 perc után olvassam le,és akkor negatív is volt.
laborban nem vizeletből hanem vérből nézik a terhességet, mondd meg hogy írja rá azt is a laborbeutalódra. egyik nap elmész másik nap mehetsz az eredményért, mint általában.
2009. okt. 13. 19:17
7/10 A kérdező kommentje:
az leheth a 72 órás tabi zavar be a menzeszembe?
egyébként köszi a segítséget! :)
ne izgulj, nem vagy terhes! :) Amúgy a tesztek 10 perc elteltével valótlan adatokat adhatnak meg! Szóval csak az első 10 percben érvényes adatot nézd, az meg negatív. Szóval nyugi, ne idegesítsd magad! :) amúgy a 72 órás bezavarhat a menzeszedbe, mert hatalmas adag hormon van benne, és kell egy kis idő míg helyreáll a szervezeted.
2009. okt. 13. 19:45
9/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
csak nagyon izgulok,és szeretnék már biztos lenni,hogy nincs baj!
köszönöm a segítségedet :)
meg tudja állapitani, sztem ha eléggé szakképzett akkor mar par hetesen is. ugyanis ilyenkor másképp áll minden odabent. a 72 oras tabi be tud kavarni, de pl. nalam semmit nem csinalt.
2009. okt. 13. 22:32
Kapcsolódó kérdések: