Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintem HPV-m van. Szerintet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem HPV-m van. Szerintetek? Nem mentem eddig orvoshoz! Félek! De ha nem ez derül ki akkor milyen brutál dolog lehet.

Figyelt kérdés

Hirtelen sok szemölcs lett a nemiszervem körül és -ben. Egybefüggő hosszabb és rendes szemölcskinézetű is... eddig soha nem volt ilyen! Itt! Állítólag a magyar nők fele HPV-s. Utánanéztem a neten és rémisztő dolgokat és képeket láttam. Az árakról és brutál lézerkezelésekről olvastam a rákról nem is beszélve. Fél éve voltam együtt egy férfival óvszer nélkül... már akkor is tudtam nagy állatságot csinálunk,mégis megtettem,amit persze bánok,de már nemtok mit tenni utólag.. a pasi össze vissza kufircolt előttem nekem ő volt az első. Jól megszívtam de most megrémültem a szemölcsök láttán. A nőgyógyászom most ment el szabira 2 hónapra.Lehet h elmegyek másikhoz rendelésre...de onnan hogyan tovább?!

Aki már átesett szűrésen vizsgálaton kezelésen légyszi írjon milyen volt, mit és mennyit kell csinálni fizetni. És hogy lépett túl az első nagy ijedtségen?

Előre is nagyon köszönöm a rendes válaszokat!

19/L

2010. nov. 13. 00:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem bazi gyorsan húzz el orvoshoz!!!!!!

Tök mindegy kihez(sajátod,másik),de minél előbb annál jobb!!!

2010. nov. 13. 00:46
 2/5 anonim ***** válasza:
MENJ EL AZONNAL AZ ORVOSHOZ !!! NEM CIKI HA ORVOSHOZ FORDULSZ, ROSSZABB LESZ, HA NEM KEZELTETED MAGAD AZONNAL!!! HÉTFŐN IRÁNY RÖGTÖN A DOKI, NE VÁRJÁL !!!!
2010. nov. 13. 00:47
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
szerintem anál jobb. ^^
2010. nov. 13. 00:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az első két választ! Hétfőn rögtön munka után elmegyek orvoshoz! Azért ha van olyan is aki már átélt ilyet íroj ő is vele mi és hogy történt! Köszi
2010. nov. 13. 20:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Elmentem az orvoshoz,azzal kezdtem neki,h sztem hpv-m van és alig tettem szét a lábam neki,mondta ez az,és adott egy watec nevű kenőcsöt,kérdeztem bővebbet mondjon,megcsinálta a méhnyakrákszűrést és mondta nézzem meg a neten a hpvinfo és a hpvcentrum oldalt az a hiteles,de óvakodjak a fórumoktól és bármi más oldaltól mert a féligazság a legrosszabb.. és azt mondta a legtöbb hpv típus teljesen gyógyítható. Ez megnyugtatott,mert a külsőleg alkalmazott kenőcs úgy néz ki eredményes lesz és mellette szedek rengeteg vitamint már amit olvasam fontos az immunrendszer fejlesztés. Mert eleve azért is kaphattam el ezt a vírust mert gyenge volt az immunrendszerem.

Hát fel a fejjel mindenkinek! 1 hónap múlva tom meg mi lett a rákszűrés eredménye és ott h milyen fajta hpv-t kaptam +. De már sokkal nyugodtabb vagyok.A szemölcsök általában az alacsony rizikójú hpv-t jelzik. Most szerencsém lehet ebben,de ezentúl óvszerrel vagy sehogy megy a numera,mert ennek mégegyszer nem teszem ki magam. Nem beszélve hogy bármi mást is durvábbat is megkaphatok nemi úton!

2010. nov. 20. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!