Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt így lehet csinálni fogamzásgátlóval?
Ha eddig rendszeresen szedtem kb fél éve, és most egy hónapig nem szedem,attól egy hónap múlva újra elkezdhetem?
Nem lesz baj?
Attól, hogy felszabadul a gátlás alól még nem lesz rögtön ovuláció, ahhoz kell 14 nap a ciklushossztól függően, a spermium pedig 3 napig életképes. (a kilökődött petesejt pedig 1 napig)
A terhesség alatti vérzés megint teljesen különböző dolog, de ha orvostanhallgató vagy, majd megtanulod. (az nem megvonásos vérzés, hanem általában pont ellenkezőleg, nem elég magas a hormonszint az endometrium fenntartásához.)
Másrészt nem bunkóztam, ha neked ez azt jelenti, akkor még sok kellemetlen meglepetés fog érni az életben.
De ha meg kell neki 14 nap, akkor ha kihagy egy szem tabit, miért következik be rögtön?:)
Egyébként köszönöm, hogy válaszolgatsz a kérdéseimre, tényleg érdekel. Csak még nem tartunk itt^^
De azért azt beismerheted, hogy picit túl hevesen reagáltál:P
Vagy ha akkor is 14 nap kell, miért elég 7 nap kiegészítő védekezés?:D
Bonyolult a női szervezet^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!