Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok? Kerlek segicsetek koszke.
Baz...meg megnézném azt a jól fizető állást..tuti olyan hely ahol nem kell tudni sem írni , sem beszélni...
Lehet hogy neked van igazad..fenének iskolába járni, amikor ennyi helyesírással is lehet sokat keresni..tisztára Bill Gates..
Ne bántsátok már... Attól, hogy a helyesírása rossz, még lehet neki normális választ adni!
Szóval én sajnálom a babáidat, és ha most védekeztetek ahogy írtad (gondolom gumival) és nem is benned ment el, akkor szerintem nincs miért aggódnod.
Furcsa nekem ez az egész történet. Az csak megmosolyogtató,hogy jól fizető állásod van,de a "munkahej" szót nem tudod helyesen leírni.Ez angol billentyűzeten is megoldható,hisz l és y azon is van.Az sem világos,hogy az orvos miért 1 hónapos terhességet emlegetett,mikor a terhességet hetekben adják meg a nőgyógyászok.Miért vártak 9 hétig (mire vártak 9 hétig),ha már az első hónaptól kezdve,vagyis beágyazódás utántól egyáltalán nem fejlődtek a magzatok.Az sem világos,hogy ha a magzat az első hónapban vagyis beágyazódás utántól nem fejlődik,akkor hogyhogy nem hal el és szívódik fel? 9 hétig mégis mit csinált,ha nem fejlődött? Hogy maradt "életben"? Erre csak egy válaszom van,sehogy. Ez a történet kamu oldala.
A babára vágyó házaspár,miután 9 hétig orvostól orvosig járt és megtudták,hogy el kell vetetni az iker magzataikat,mit csinált a kórházból való hazatérés után? Természetesen szexeltek,hisz egy abortuszon át esett nő,két nappal utána hevesen kivánja a szexet.Természetesen védekeztek,úgy,hogy kivette.Miután 25 éves fejjel nem jutottak el addig,hogy a 6 hetes szex tilalom biztos nem véletlen,így most felvetődik a kérdés,vajon megint terhes lesz?
Nagyon remélem,hogy nem!Ezeket a géneket nem szabad örökíteni.
De igazából jobban kellett volna vigyáznod.
Igen lehetsz terhes.Semmi sincs kizárva.
Vagy csinálj meg napi 100 felülést.(elméletileg megöli a spermákat)próbáld ki.Egyik ismerősömnek ez bevált.És barátoddal egy darabig szüneteltessétek a szexet mert nem tesz jót.Legalább pár hónapig vhogy ki kell bírni.pár nap múlva vegyél egy tesztet.
Unatkozó tinilány.
Akinek jól fizető az ÁLLÁSA a munkaheLYén, az nem így fogalmaz.
Van helyesírás ellenőrző nagyon sok böngészőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!