Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok csak ezzel így, hogy gumiban nem élvezem annyira a szexet?
Én is utálom gumival! Meg barátnőm is De én mindig csak a "végkifejlettre" szoktam felhúzni. :D
Nekem le is lankad, ha sokáig van rajta gumi; főleg ha az extra vastag.
Ódákat zengenek róla, hogy ég és föld a különbség, hogy gumival vagy anélkül csinálják. Az embereket persze hajtja a kíváncsiság is, ezért ki akarják próbálni... De akkor már viselni kell a következményeket is (esetleges fertőzések, nőgyógyászhoz járkálás...).
Nekem pl egyáltalán nem zavaró a gumi érzésben, ugyanúgy lesz orgazmusom. Csakis azért zavar, mert félek, hogy kiszakad (csak ezzel védekezünk) és mert megtörik a varázs azzal, hogy vacakolni kell a felhúzással.
A férfiak hozzáállássáról meg annyit, hogy nem akarásnak nyögés a vége... Ha szereted a párod, vigyázol rá, és ha azt kéri húzz gumit, akkor meg is teszed. Léteznek extra vékony gumik is, ráadásul több méret között is lehet választani...
Hülyeség, hogy a pasiknak rossz csak. nőként én sem szerettem, mert olyan műaynag érzés volt, ahogy csúszkált bennem. Páromnak meg nem sikerült gumival az orgazmus sem.
Gyógyszerre váltottunk, azóta okés minden
Én se szeretem gumival!!!
Vagy hamar, vagy alig tudok elmennei benne :S
Meg vigyázni kell hogy ki ne szakadjon :(
Szoval nekem nem nagyon nyerte el a tetszésem
De amikor kiprobáltuk nélküle egyszerűen isteni érzés volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!