Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátló módszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátló módszert ajánlotok egy 15 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Ha csak óvszert használnánk, abban nem nagyon bíznék meg. A tablettának pedig félnék a mellékhatásaitól és mindenhol azt olvasom, hogy ilyen fiatalon nagyon káros lehet.

Kérlek titeket, hogy a kérdésre válaszoljatok!

2011. jan. 9. 16:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%

Amúgy szerintem nyugodtan szedhetsz tablettát, én 14 éves korom óta szedem ( már az 1. szex is úgy volt, mert pasim allergiás az óvszerre és nem jött össze azzal és semmi védekezés nélkül nem akartuk, ja és még mindig vele vagyok)

amúgy én most fogok Nuvaring-re váltani mert, gyógyszereket kell szednem és így a tabletta hatása nem megfelelő, akár még azzal is próbálkozhatsz, bár még én se tudom milyen, majd hó végén kezdem

nekem még 10 éves korom előtt 9,5 évesen jött meg

17/L

2011. jan. 9. 16:44
 22/29 anonim ***** válasza:
70%

Na elöző hozzászoló is aztán lehet egy csoda bogár!14 éves korom óra szedem...pfff

Büszke lehetsz rá te is te kis csitri!

Te meg kérdező várjál még 1-2 évet a szexel,nem kell minden hülye példáját követni!Addig csináljátok egymásnak szájjal és ismerkedjetek egymás testével!

2011. jan. 9. 18:07
 23/29 A kérdező kommentje:
Nem más példáját szeretném követni egyáltalán.
2011. jan. 9. 18:28
 24/29 anonim ***** válasza:
67%

soha életemben nem szedtem tablettát, már 6 éve élek szexuális életet, és eddig semmi bajom nem volt a gumival.

hidd el, biztonságos.

szívem szerint nem is engedném, h 18 alatti lányoknak felírjanak ilyen xarokat, mert csak tönkrevágják vele a szervezetüket.

2011. jan. 9. 18:31
 25/29 anonim ***** válasza:
abszolőt nem csitri, mert legalább védekezik 14 évesen , és nem az van, hogy 16 évesen abortuszra megy. Gondolkodjál már te is kedves válaszoló.......
2011. jan. 9. 22:08
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet pár kommentálóval, ha te érettnek érzed magad rá akkor miért ne? A gumi szerintem az egyik legbiztosabb módszer! Van olyan tabletta aminek inkább kellemes mellékhatásai vannak és a te korodban sem káros! Yadine a neve! Csak pozitív élményem volt vele: Nem hízol meg tőle, nincs pattanás, rendszerezi a ciklusod!
2011. jan. 9. 22:53
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok aki 14 éves korom óta szedem. Csakhogy tudd, már 4 éve ugyanaz a pasim van és vele vesztettem el a szüzességem, amikor már jó ideje jártunk. Most fogunk összeköltözni. Azért szedem, mert nincs más választásunk. Az óvszer nem jó, amúgy most fogom abbahagyni, mert hüvelygyűrűt fogok használni. Szerintem inkább arra mond ezt, aki minden héten mással szexel és legyen akárhány éves. Kicsit fogalomzavarban szenvedsz.

17/L

2011. jan. 10. 18:55
 28/29 anonim ***** válasza:
45%
NEM AKAROK BUNKÓ LENNI MEG NEM TUDOM A HÁTTERED, DE 17 ÉVESEN MÉRT AKARSZ ÖSSZEKÖLTÖZNI VALAKIVEL? :) TÉNYLEG SEMMI BÁNTÁS AZ ELŐZŐ KOMMENTELŐNEK... jah bocs -caps
2011. jan. 10. 20:43
 29/29 anonim ***** válasza:

Miért ne költözhetnének össze? Ha szeretik egymást, meg 4 éve együtt vannak? És megtehetik? Lakva ismerszik meg az ember! Mi is összeköltöztünk már mert 5 éve vagyunk együtt!

19/L

2011. jan. 11. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!